Ilyen fiatalon sokmindent meg éltél, hamar gel kellett nőnöd. Hihetetlen erős vagy!!! Kitartást kívánok Neked a jövőben és csak így tovább. Minden elképzelhető jót kívánok nektek. Bár a gyermeked Apukája már csak szívedben, de mindig Veled és így a kisfiatokkal is marad.
Megkönnyeztem a történeted. Köszönöm, hogy megírtad. Biztos vagyok benne, hogy anyukád is büszke Rád, amiért ilyen erős voltál/vagy. Légy nagyon boldog - megérdemled! :)
Le a kalappal! Egyrészt gratulálok a fiadhoz és a kitartásodhoz, helyesen döntöttél! Sokan vehetnének rólad példát. Másrészt viszont őszinte részvétem párod miatt :( Sok-sok erőt kívánok és boldogságot a fiaddal :)
Párod a kisfiadban él tovább, és még ha nem is élhette meg az ő születését, nap mint nap láthatod őt benne, összeköt titeket (ő is). Minden jót kívánok nektek! <3
A napokban találtam rá egy 2009-es cikkre ugyanebben a témában. Szerintem fontos, hogy beszéljünk a tini anyaságról. Így arra gondoltam, hogy megosztom veletek az én (sajnos nem túl vidám) történetemet. Remélem segítségére lesz egy-két fiatalnak a nehéz időkben.