Egy szabványos autós babahordozót ki szabad párnázni kicsit, hogy az alja egyenesebb legyen? (tudásbázis kérdés)
7. ee1dc9ba06 (válaszként erre: 6. - D71ef05a8e)
2013. jan. 24. 10:10
Én se tudom. Nekünk 2 volt, mert az elsőben szó szerint kérdőjelben feküdt a gyerek, vettünk egy másikat - hát az se volt sokkal jobb. Mondjuk én nem párnáztam ki, hanem ahogy be volt csatolva a kocsiba, a hordozó hátsó része alá tettem egy plédet, és így közelebb volt a vízszinteshez, de így sem volt az igazi.
6. d71ef05a8e
2013. jan. 24. 10:06
Köszönöm a válaszokat:) Nem fér mondjuk a fejembe, hogy miért ilyen alakúak, ha köztudottan nem tesznek jót a gerincnek, ha hosszabb ideig bennük van a baba:)
5. ee1dc9ba06
2013. jan. 23. 23:54
Eleve olyan bénák ezek a hordozók szerintem. El nem hiszem, hogy az a görbe testhelyzet jó lehet egy pici babának. Nyugodtan kipárnázhatod.
4. andi6020 (válaszként erre: 2. - D71ef05a8e)
2013. jan. 23. 23:20
Persze. Nyugodtan.
3. Búcica
2013. jan. 23. 23:20
Mi kipárnáztuk. Nem az elején, mert nem jutott eszünkbe. Aztán amikor a 6 hetes kontrollon voltunk a nőgyógyásznál, ő mondta, hogy nem jó a gyereknek a nagy görbület. Meg is mutatta, hogy hová tegyünk egy kis párnát.
2. d71ef05a8e
2013. jan. 23. 23:12
Sziasztok!
Van egy 0-13 kg-ig használható, a jelenlegi szabványoknak megfelelő autós hordozónk, újszülötteknek való fejszűkítővel.
Nem dönthető, így elég nagynak tűnik nekem a benne lévő görbület. Megengedett egy kis pléddel vagy textilpelenkával kibélelni alul, amíg nagyon pici a baba? Gerinckímélő betétet nem láttam még külön ehhez a típushoz.
1. d71ef05a8e
2013. jan. 23. 23:08
Egy szabványos autós babahordozót ki szabad párnázni kicsit, hogy az alja egyenesebb legyen?
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalataim a babahordozásról
- Biztonságos babahordozás
- Milyen (márkájú) babahordozót ajánlotok hát- derékfájósnak?
- Bp-i anyukák, hány babahordozó eszközötök (kenguru, babakocsi, stb.) van és miért?
- 2 hónapos kisfiam pár napja csak babahordozóban hajlandó aludni. Kiságyban sír, áttesszük és 2 perc alatt elalszik.Mit lehet ilyenkor tenni?
- Féléves ill.idősebb babáknak melyik babahordozó (nem autós) a legideálisabb?