Egy lány szemében ciki, gáz lenne az, hogy én még szűz vagyok? Köszönöm a válaszokat! 18/f (tudásbázis)
Nem, inkább az a gáz, hogy cikinek érzed.
Anno nálunk a suliban a fiúk nagy része másról sem tudott beszélni, csak hogy kit, hogyan, hol és mikor ... meg. De ennek a fele sem volt igaz, csak a szájuk volt nagy. Persze, a többieket meg rosszul érintette a sok kamu mese, mert azt hitték, le vannak maradva. Pedig dehogy voltak. Csak épp ők nem hazudtak össze-vissza.
Nem!
De, ha nem tudja, akkor tégy úgy, hogy zavarban vagy...
...aztán, ha ő már túl van az első szöszmötöléseken, akkor úgyis bevisz a málnásba, aztán ha már nyalakodsz a mézescsuporból, megy minden, mint a karikacsapás...
van egy érdekes hírem: az egyész emberiség megküzdött(így-vagy úgy)ezzel a kardinális problémával...
légy laza, mint a Rigalánc...
sok sikert!
Ne már :) 38 évesen talán jogos lenne ez kérdés, de 18 évesen semmiképp
ez így tök normális, nyugi
Azért érdekesek a lányok:)))(a 18-20 év körüliekre gondolok,mert innen van tapasztalatom)
Az első néhány randinak már a szexualitásról kell szólnia.Ui.ki akarják próbálni a srácot.Ha bejön neki az ágyban,akkor van jövője,érdemes folytatni a kapcsolatot.Ha nem lesznek jó tapasztalatai,akkor nem is folytatja.
Ezek után kérdés,hogy egy szűz fiú meg tud-e felelni ennek a fajta lánynak?Persze nem zárom ki,hogy igen,de a helyében nem is említeném előre,hogy szűz vagyok.Miért kéne?
További ajánlott fórumok:
- Ki tudja, hogy Budapesten milyen a 18. kerület? Itt az ingatlanok olcsóbbak mint máshol, miért van ez? Köszönöm a válaszokat!
- Ki használta a MagicHoop hula hopp karikát? Aki használta mennyire vált be? Köszönöm előre is a válaszokat!
- Ha e-mailben kell elküldenem az önéletrajzomat, akkor mit írjak bele? Csak a legfontosabbakat? Köszönöm előre is a válaszokat!
- Segítsetek már légyszives, Rihanna koncertre kaptunk jegyeket, álló, mit vegyek fel? Sosem voltam még ilyen koncerten, köszönöm a válaszokat
- Lehet Magyarországon törökül tanulni? Hol vagy hogyan? Köszönöm a válaszokat.
- Katángkóró növényről érdekelne, mire jó, mert mindenhol mást írnak? Előre is köszönöm a válaszokat!