Egy KOS férfira mi jellemző? Mik a tapasztalatok? (beszélgetés)
Kezelgetjük egymást közel harminc éve...
Mindketten kosok vagyunk.:)))
Hát ez ugyancsak nem jellemző a kosra.:)
Mindig azonnal nekilát megvalósítani a saját elképzeléseit. A kos a tettek embere! A baj csak az, hogy a mások elképzelései nem játszanak nála. Azokat simán félresöpri.
Carmena, Blondevica!
Ezek után csodálkozunk a sok miérten, amit a másik fórumon írtam? :)
- szex imádó mindig nagy libidóval
- érzéki
- ínyenc
- de hirtelen haragú
könnyen felkapja a vizet, önfejű és makacs, ugyanakkor kitart a társa mellett, hűséges és odaadó. Nyilas vagyok , Kos az aszcendensem és a párom Kos :) 2 éve vagyunk együtt nagyon boldogan.
Ha kos az embered sok türelem kell hozzá de semmi baj nem lesz :)
Valóban másfélék is lehetnek azonos jegyű emberek.
De alapvetően megtalálhatóak a jellemzőik.
Csak tudni kell olvasni a sorok között.
Az én nagyanyám pl. ( szintén kos volt) olyan erőszakossággal bírt, amit nem lehetett érzékelni kívülállóként. Tanítónő volt,rettentő kedves személyiség.
A kosra jellemző erőszak, nála is érezhető volt. Az ő agressziója passzív módon hatott. Addig mondta lassan , finoman, amíg beadtad a derekadat.
A kosok bátrak nagyon, mernek álmodni és belevágni.
Jó nekik! Szerintem.
Azért mert nem skorpiók mint én. ismertem oroszlánt is, nagy a szájuk azoknak is, de ha eljön az idő elkezdenek rinyálni, hogy nekik semmi sem sikerül.
Nekem nem szokásom feladni, hogy néz az ki. :D
Nem lepedőakrobata?
Nem tudhatod milyen. Veled olyan, de lehet egy férfival ellentéte önmagának.
PL: én csendes típus vagyok, de ha valakivel jól érzem magam (férfi), kiszabadul belőlem a kisördög. Meg se gondolná, aki nem éli át velem. Egykor a párom mondta. :)
nekem sok kos van a közelemben. Nos.
Nagyon inspirálóak, hatalmas ötleteik vannak, de a megvalósítást már nem bírják, feladják. Nagyon vehemensen belevágnak a kitalált feladatba, de nincs türelmük végig vinni.
Szerintem éppen hogy jó vezérek, bár nem jó diplomaták. Kiosztják a feladatot.Így néha nem teszed zsebre a morcosságukat.
"néha kenyérre, máskor falra lehetne kenni "
Hahahaaa, hát ez nagyon tetszett!!! :) :)
Sziasztok!
Az én párom is kos és hogy milyen?
Lelkis, házias, szorgalmas, makacs, néha kenyérre, máskor falra lehetne kenni :) Az ismerőseink azt mondják jól vigyázzak rá, mert mégegy ilyen társam nem lesz soha mint ő... igazuk van! Végezetül még egy gondolat... ő a fej a kapcsolatban, én pedig a nyak ami forgatja a fejet! :)
További ajánlott fórumok:
- Tudod, hogy mi jellemző rád a Feng Shui asztrológia alapján? Ha nem, itt megtudhatod!
- Írj ide egy mai napra jellemző mondatot!
- Mennyire jellemző rátok a TÜRELEM?
- Tudod, hogy az arab, az inka, a tibeti és az antik-héber horoszkópok közül melyik jegyhez tartozol és hogy mik a jellemzőid?
- Mit nem szeretsz, amit jellemzően a "többség" igen?
- Miért jellemző ez (majdnem) minden férfira?