Egy kis kaland... (beszélgetés)
Egy bensőséges kapcsolat kialakulásának folyamata olyan, mint egy társasjáték! ..Csak ez felnőtteknek szól, és kétszemélyes..
Ha valaki ismeri a társasjáték szabályait, soha nem fog csalódni...
Ne akarjunk rögtön a végére érni, ..nem érdemes elkapkodni! ..mert a célkereszthez vezető út a legérdekesebb, legizgalmasabb része az egésznek...a "végkifejlet" pedig már csak hab a tortán!..:o)
Én erre azt tudom csak mondani, hogy erre kár volt hetekig várni, úgy értem, ha már tetszett, megtehetted volna rögtön, akkor is szenvednél mint egy kutya, csak már azóta kiheverted volna:)
Nem tudom, miért garancia a nők szerint, ha tovább várakoztatnak egy férfit, akkor tovább kitart mellettük, vagy lesz belőle komoly dolog. Úgyis, ha fackalap, akár várattad, akár nem, lelép, eltűnik.
Csak általánosságban írtam! ..Mert a nők többsége nem veti meg az egy éjszakás kalandokat!
Különben pedig ne szabadkozz, mert mi nem törhetünk pálcát senki fölött...A te életed, és azt teszel vele amit jónak látsz!
Nem hiszem,hogy rád célzott volna, nem kell magadra venni.
Egyébként szimplán át lettél khm... Megjátszotta a hősszerelmest, míg el nem érte a célt. Nem te vagy az első, aki így járt. És nem is az utolsó.
Homok kerül a gépezetbe?!..:o)
..Van, akiben már megvan a hajlam ez irányban, sokan pedig csak divatból művelik.
Téged egy menet így le tud nyűgözni? Mondjuk igen ritka nemi életnél (szökő évente) biztos mindenki fantasztikusnak tűnik.
Nekem egy faroknál több kell, hogy valaki lenyűgözzön.
Soha nem értettem mit jelent a muhaha?!..
Kacag a boci??..:o)
"Multkor irtam neki, amiben leirtam, ha nem fog visszaírni, akkor felfogtam hogy ennyi volt, és hagyom az egészet... Nem írt vissza."
Most akkor miről is beszélünk????
További ajánlott fórumok:
- Kinek volt része 1 éjszakás kalandban?
- Első csók, Második csók, Helen és af iúk, Kalandos nyár szereplői
- Lehet e együtt élni egy férj kalandjaival amik nem jelentenek szerinte semmit?
- Egyéjszakás kaland..... ki mit gondol erről? Melyiket bánja meg az ember, ha belemegy vagy ha nem?
- Komoly kapcsolatot ír majd közli, egyenlőre nem akar csak kalandot - miért döntenek így a pasik?
- Leszbikus kalandok