Egy kicsit a férfiak hozzáállásáról... (beszélgetős fórum)
szerintem kevés ilyen férfi van már, aki elvár mindent de nem segít otthon, én nem nagyon ismerek ilyet, egyet kettőt, de az a többi férfi előtt is ciki lett már,
rájöttek már a mai férfiak, hogy nem megy másképp, ha a párjukkal szeretnének minőségi időt eltölteni
változnak is, rendesek is-ahogy én látom-
Ezzel kapcsolatban remek kis történetem van:
Amikor szóvá tettem a párom rendetlenségét, és hogy estére elfáradok, jó lenne, ha egy kicsit lenne a kis gyerekkel, azt mondta ez a dolgom, hogy főzzek, mossak, takarítsak, gyerekkel legyek, ez nem olyan megerőltető. Másnap nem csináltam semmit. Nem voltam hajlandó reggelit készíteni, gyereket öltöztetni, pelenkázni. Kivontam magam a forgalomból. Jött, hogy sok a munkája, fejezzem be a makacskodást. Mondtam én a gyerek mellett is képes vagyok megcsinálni ötünkre a házimunkát. Este Öt órakor bocsánatot kért, és elismerte, hogy nem olyan egyszerű a háziasszonyok élete. Azóta megváltozott minden. Ha lehet korábban abbahagyja a munkát, és küld pihenni.
vagy megszokod, vagy megszöksz:DDDD
azaz vagy elfogadod igy a pasit, vagy menj:)
A pasik nem változnak, cirkuszolni lehet, csak nem érdemes, mert az alatt az idő alatt mig a cuccát elrakod, az 2 perc, a cirkusz pedig egész estés-lehet választani.
:))) jó neked, hogy ilyen ügyi vagy.
mondjuk, a szerszámok nekem sem idegenek,
p.l. ismerem azt a bazi nagy körömreszelőt!:)))
én momentán arra gondoltam, hogy nem várom el tőle, hogy összemossa a színeset a fehér ruhával,
vagy elmosogasson, ha ezt nem akarja, nem tudja, vagy csak nem szereti csinálni.:))
viszont ha dolgozom, szó nélkül megfőz, lemegy a boltba, vagy a piacra, vagy elmegy a gyerekért,
szerel, fest, tapétázik , stb...
itt konkrétan arra utaltam,hogy olyat kérek, amit
valóban meg tud csinálni.
"ha neki mosogatni kell , de nem tud,
akkor nekem meg fúrnom kell, pedig én sem tudok"
ilyesmire gondoltam. :))
a fúróval semmi, de minek olyasmit rájuk erőltetni,amit nem akarnak, vagy nem tudnak
megcsinálni.
szerintem úgyis segítenek maguktól.
Mi a gondod a fúróval?
Én speciel megszerettem ezeket a "férfias" dolgokat.:))
majd akkor csodálkoztok igazán,
mikor a kezetekbe adják a fúrót !
elvégre egyenjogúság van !
Érdekes ez a wc ülőke dolog...
Még sosem hallottgam férfit panaszkodni,mert "Már megint le kell hajtani".
Nem célom igazságot tenni, hogy "Ki a jobb", nem is minősítenék senkit, se nőt se férfit de azért ez kikívánkozott!
jaj de mokas cikket olvastam:
A nyuszik jo nagy szemetladak-vmi allatos borze van most.
"Ahhoz képest, hogy a nyúl unalmas állat, és riadozik, mint valami helyettes pártszóvivő, egyetlen specialitása pedig az, hogy egy nap alatt saját térfogatával megegyező szart tud szétpotyogtatni, a börzén igen népszerű."
Megint csak azt tudom mondani, nincsenek veletlenek.
Nem, nem, az oszton.
A nyul sem csinal mast, csak ott van. Azt meg egy-ket vadasz bekepzeli, hogy a nyul arra var, hogy valaki rahajtson.
Igen :) Verellatasi zavarok? Hm..ez eddig eszembe sem jutott.. :) de kapcsolatban allhat a vadaszosztonnel
Ugy, hogy ezt gondolom
Értem: beszűkült látótér. Pl. koponyaűri nyomásfokozódás, vagy vérellátási zavarok esetén, ugye?
Hogy jön ez ide?