Egy igaz barátság (?) (beszélgetés)
Ez is igaz,de én sem ezt kértem,h engem Istenítsen.
De ne húzzon le a negatívságával,ha netán tényleg ilyen negatív (amit nem tartok valószínűnek,mert elég pozitív beállítottságú),de szerintem itt az irigység lesz a hunyó.
Vele vagyok,ő tud mindent ...De nekem szükségem van egy igazi barátnőre is.Akivel mindent meg lehet beszélni (csajos dolgokat is),eltudunk menni vásárolni , kedves , őszinte ,megértő , humoros...stb stb.:-))
Régen mi többen voltunk a legjobb bnők (őt még akkor nem is ismertem)....velük minden más volt.
Azt hittem,h ebben a -bnőmben- is megtaláltam az igazi barátot,de nem úgy tűnik.
Az a félelmem,hogy hiába is próbálnék meg vele beszélni,úgy sem vallaná be az igazat.Hiszen én is voltam már ilyen helyzetbe (nem vele ,mással ) de én is voltam már irigy.És ha a szemembe mondták volna,hogy "na mi van,irigy vagy rám?"-őszintén én se mertem volna bevallani,hanem -tereltem volna-.
Kozmetikus: Persze,én is így gondolom...Megpróbálom majd a legjobbat kihozni magamból.:-)
Ő is magabiztos a maga módján.Nem panaszkodik a külsejére , se más egyébre ...
Nincs barátja,az egyetemből halasztania kellett...Tudom vagyis remélem h nem bennem van a hiba és nem vagyok rossz barátnő.
Szerintem hagyd a csudába az egész barátságot vele. Nem kell összeveszni, de elég ha köszönsz neki, amikor összefuttok, s keress másik barátot!
(Az irigy emberrel nincs mit kezdeni, ott kell hagyni)
Hja, és az a kozmetikus, aki jól dolgozik, az meg is él belőle! Próbálj meg minél jobb tanuló lenni, minél szorgalmasabb amikor dolgozni kell, meg is lesz a gyümölcse!
Idősebb nálam,okosabb(nak) gondolom...mondjuk úgyh tudományos téren.:)
,,Ha meg értelmes is,lehet az ő dolgai nem mennek túl jól.(Neked van célod,barátod,perspektívád )--Akkor irigy.,, -szerintem ez az igazság ...
Nem lehet,hogy sokkal fiatalabb,éretlenebb tőled?
Ha egyidősek vagytok,akkor probléma lehet az IQ-ja.
Ha meg értelmes is,lehet az ő dolgai nem mennek túl jól.(Neked van célod,barátod,perspektívád )--Akkor irigy.
Ha te nem mehetsz hozzájuk,akkor valamit nagyon titkol.Ettől bűntudata van,és döf,ahol tud.
Érdeklődj,másokkal milyen? Lehet ez az alaptermészete,és amikor kedves ,aranyos az az álca.
:-)
Igen 1x-2x-3x lehet az ember rossz passzba,de ilyen sokszor....nem tudom.
De nem fogok elhamarkodottan ítélkezni...
nem kell ezt elhamarkodni...lehet hogy csak rossz passzban van, beszélj vele...a barátok meg tudják beszélni az ilyen dolgokat :)
sok sikert :)
Persze fel lehet fogni -poénosan- is és tudomást sem venni róla.
Ahogy írtam egy beszélgetést mindenképpen megpróbálok vele megejteni.
De lehet megelőz,mert ő is itt van hoxán.
Bár nem lenne a legjobb,ha itt olvasná előbb,mint h tőlem hallja.
Szia!
A panaszaidat olvasvan egy kicsit magamra ismertem a baratnodben:-) Sajnos en is ilyen pokroc vagyok sokszor, pedig nem all szandekomban a barataimat, kollegaimat megbantani, egyszeruen ami a szivemen, az a szamon.
Szerintem ne azzal foglalkozz, hogy miket mond, inkabb azt nezd, hogy miket tesz, lehet -e ra szamitani stb. Ha mas teren rendben van, akkor probald elfogadni ilyennek, ne bosszankodj, nevess rajta, ha ilyeneket beszel.
Akkor kellett volna kérdőre vonnom,amikor a kozmetikus dolgot feszegette.
Szerintem ez nem fog nála elmúlni,ha féltékenységről van szó akkor biztos nem.Hiszen az én dolgaim nem változnak,az h ő miért féltékeny,azt meg inkább próbálja meg megbeszélni vagy rendezze le magába.
Szia!
Amiket leírtál azokból adódóan tényleg féltékenységre lehet gondolni.Viszont az is előfordulhat, hogy tényleg csak félt. Lehet a barátnődnek mostanába nem klappolnak a dolgok és ezt így próbálja kompenzálni. Szerintem ne aggódj miatta, viszont ha rosszaboddik a helyzet és már tényleg nagyon sértőnek érzed a megjegyzéseit akkor beszéld meg vele :)
Nem tudom,nem hiszem,hogy így van.
Amikor mondja ezeket,nem úgy jön át,hogy poén stb...
Meg miért nem biztat,minthogy furkálódik.
Nah igen,én is így gondolom,hogy hibázhat az ember,de az h ilyen megnyilvánulásai legyenek napi szinten az már sok.
Én nem cseszegetem őt,én nem furkálódok nála...szerintem én még nem bántottam meg.
Én se vagyok tökéletes,de semmilyen módon nem húznám le a negatív -kritikáimmal-.
Szerintem ezt eltúlzod. Nem lehet, hogy:
1. Túlságosan realista, s látta, hogy te bele éled magad a lehetséges helyzetbe? (Velem is előfordul nem egyszer.)
2. Poénkodni akart csak, és vagy rosszul sikerült, vagy te vetted fel a dolgot?
3. Csak egy ismerőse tapasztalatáról mesélt neked, s te azt hiszed rögtön rosszat akar neked?
Lehet, hogy nyers volt, de ha általában nem ilyen, nem kell rögtön elkergetni szerintem.
:)
Ne várj! Beszélj vele mielőbb, az adott személy már nem - és nem is volt - a barátod.
Egy dologot mindig tarts szem előtt:
Az emberek külsö, és belső hibáit mindig lehet valamilyen szinten orvosolni, De! Amikor a "legjobb barátod" Veled szemben folyamatosan áskálodik, kifogásolja megjelenésed, modorodat, és ezt napi szinten teszi, akkor már nem hibáról beszélünk. Ezt úgy hívják: ÁRULÁS!
Azt pedig nem lehet semmivel sem kijavítani.
Vigyázz vele, mert tényleg megmérgezhet.
Szerintem ne sokáig halogasd, mert a negatív dolgok rosszat tesznek neked is neki is.
"A pozitív érzelmek jobban gyógyítanak,
mint bármilyen csodacseppek. (...)
Bebizonyosodott,
hogy a betegségek mögött szellemi erő is van:
gyűlölet, harag, keserűség. Betegek,
mert hiányzik belőlük a derű és a szeretet gyógyító ereje."
(Gyökössy Endre)
Ez igaz amit írtál, ezért is állok vele hadilábon.
Erről az -éjjel felhívom- dolgról pedig egy másik dolog is eszembe jutott.3 percre lakik tőlem,de ha találkozni akarok vele,akkor mindig fel kell hívnom h ráér e stb....
Őt éjjel nem merném felhívni,hogy figyu már..."félek egyedül itthon,gyere már át aludni"...kicsit olyan mintha távolságtartó lenne.
Nekem régen nem ilyen barátaim voltak.....Ég és Föld... :-S
További ajánlott fórumok:
- Lehet férfi és nő között igaz barátság?
- Felnőtt fejjel nehéz igaz barátságot kötni. Mégis milyen jól esne néha egy kis barátnős csevegés. Ha ez neked is hiányzik, itt a helyed :)
- Tud-e igaz lenni egy barátság?
- Szerinted egy virtuális barátság pótolhat igazi "hús-vér" barátságot?
- Az igaz barátság létezik?
- Mi a véleményed erről a mondatról: "Az igazi barátsághoz két hülye kell"