Egészségügyi alapismeretek érettségi (beszélgetés)
2013-ban érettségiztem
Ha kell még vmi infó akk légyszi privátba mert el fogom felejteni h felnézzek ide
Tényleg nem nehéz, könyvek is vannak hozzá! Egyébként simán 90%-a általános műveltség kéne legyen (ezzel nem lehülyézni akarlak! :D ), és benne kéne legyen a tanmenetben..
Hittannál ezerszer hasznosabb.
Alapvetően nem tartom időpazarlásnak a tanulást, mármint erre a témára gondolok. Mert érdekel, nem véletlen gondolkozok a továbbtanuláson. Csak azt sem tudom, hol kezdjem... Ilyen tárgyam nem volt a gimiben, és nem hiszem, hogy tételeket kell bemagolni. Bár ez is lehet kiinduló pont és minden tételnél továbbolvasol. Nem tudom.
HappyDay, Te mikor érettségiztél belőle?
"egészségügyi alapismeretek"
Akit ez a téma érdekelt/érdekel, az már százezer évvel ezelőtt is folyamatosan olvasta az ezzel összefüggő témákat.
Olyan nincs, hogy valaki most kezd el azon gondolkodni, hogy "kellene" ezt tanulnia,mert......mert miért is?
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed az egészségügyről?
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Kórházi adminisztrátornak feltétel az egészségügyi képzettség vagy elég az érettségi?
- Biosz emelt mellé egészségügyi alapismeretek érettségi lenne könnyebb, vagy a közép kémia?
- Informatika alapismeretekből vagy informatikából középszinten van szóbeli érettségi?
- Egyészségügyi alapismeretek érettségi