Ég és Föld között, avagy Találd meg Önmagad (beszélgetés)
Sziasztok !
A mai főzés és mosogatás oltárán leróttam a mai napit.
Így most van egy kis időm.
Dragon77!
A hangok ,vagy megérzések mindíg ott vannak veled,velünk , a kérdés csak az , hogy tudatosul-e.
Előfordul az is , hogy csak később, a történések után érti meg az embver,hogy mi is volt az a furcsa gyomor körüli érzés...(csaknem gyomor ideg? Hallom már előre Boszii-t)
De ez érdekes dolgokat vet fel és ez már egy kicsit misztikus is. Néha olyan érzésem van mintha egy nagy játék szereplői lennénk, mindenki megkapja a maga példányát a forgatókönyvből,de az senkiével nem egyezik , majd amikor a rendező (!?!)teszi a dolgát , akkor válnak nyílvánvalóvá az összefüggések.( De ki lehet a rendező ?????)
Személy szerint a saját párválasztásomat is utólag igazolta vissza az élet.
ajd folytatom ,de vendégeim jöttek!!
Pl. egy most aktuális téma :fenyőfa
ha a természetvédőket hallgatom , szégyellem magam hogy igazi fenyőt veszek.Kár kivágni azt a rengeteg fenyőfát, csak azért önző módon a szobánkba cipeljük és pár napig gyönyörködjünk benne, és utána szemét legyen belőle.Mennyivel jobb helyük van az erdőben.
Ugyanakkor a karácsony műfenyővel......háát nem az igazi.
A cím egy filmcím, reméltem ,hátha van valaki akinek ismerősnek fog tűnni.Ez a film ,illetve az alapjául szolgáló könyv alapvetően megváltoztatta az életem.Bár tudom ,hogy minden változásban van.
A lényeg, hogy elér az ember egy olyan korba ahol a belső hangokra figyel és észreveszi a jeleket,ha észreveszi ,akkor pedig már ami előtte történt mégha értelmetlennek is tűnt , értelmet, más jelentést kap.
time ! remélem találkozunk még itt !!
Jó reggelt!
Azért az hogy mi a mű és jó-e vagy sem? Szükségünk van-e rá vagy sem? Megéri hogy egy kicsit elgondolkozzunk rajta.
Én is hamar rávágtam tegnap hogy : Nem szeretem a mű dolgokat.
Aztán ha jobban bele gondolok ,azért az én életemben is van belőlük pár.
Csak már olyan természetesek,az életem rei lettek, hogy fel sem tűnik.
Én sem szeretem a mű dolgokat.
Szerintem például a müzli is ilyen mű dolog. Műkaja. Amikor megjelentek mindenki áradozott róluk, hogy milyen egészséges, aztán meg kiderül, hogy ez és ez a fajta jobban hizlal, mintha simán egy szendvicset ennél reggelire.
Jó reggelt !
Bocsi ,hogy eddig hallgattam, csak figyeltem.
Műkörmöm nekem is volt már, nem a köröm a baj,hanem a művi dolgok...( ja,többet nem lesz)
Fogyókúrázni szerintem minden nő fogyókúrázik a pubertástól kezdve.Ha nem akkor hízni szeretne.
A lényeg inkább az egészség, kívül belül. De mire erre rájöttem akkorra jó 20 kilót magamra fogyókúráztam.
Hát igen.
Szerintem műköröm és műköröm között is van különbség. Nem mindegy, hogy karma, vagy körme van az embernek
Én is pontosan így vagyok ezzel. nagyon törött a körmöm és berepedezett, zavart a munkámban.
ezért én is megcsináltattam, de azzal a jelszóval hogy olyan legyen mintha eredeti lenne.Sokan nem is veszik észre hogy mű. Nekem pedig jóleső érzés hogy ápolt és főleg stabil a körmöm, nem akad bele mindenbe.
Most éppen nekem is van műkörmöm.
Már nyáron is volt egyszer, de akkor nem bírtam és levágtam. "cuki volt" - ahogy a műkörmös nevezte. Meg amúgy sem volt szépen megcsinálva. Kényelmetlen is volt stb.
A mostanit a barátnőm csinálta, én voltam a próbababája, mert most kezdi el. De ez sokkal-sokkal jobb, mint az első volt. Ez teljesen természetesnek hat (úgy kértem, hogy olyan legyen). Sőt nekem sem kényelmetlen. És olyan hosszút csinált, amilyet én szerettem volna (tehát rövidet).
A saját körmeim sosem voltak szépek, mert állandóan letörnek. A lovazásnál eléggé sérültek, a folyamatos ilyen terhelést nem bírták. Ezek jobban bírják. Nem beszélve arról, hogy így ápoltabbnak tűnik a kezem, mint amikor össze-vissza voltak töredezve a körmeim.
Jaj, ne haragudjatok, lehet, hogy félreérthető voltam!
Szoktam itt más fórumokat is olvasgatni, és volt már, hogy meglepődtem a civakodásokon.
azért ezt ennyire ne sarkítsd ki.
attól hogy valakinek műkörme van attól még lehet olyan ember akivel vannak közös vonásaitok.
Hidd el a a köröm az olyan kicsi pont egy ember egyéniségében.
A netvilág egy nagy játék. És nem is zavar, ha valaki nem magát adja, az viszont annál inkább, ha valaki azzal éli ki magát, hogy arc nélkül kritizálhat mindenkit. Mert az ok, hogy én nem veszem fel, de lehet, hogy más igen, és azoknak meg csinált egy rossz napot.
Egyébként a nyitottság meg a naívság nem ugyanaz. :) :)
És a változás azt hozta hogy most már nyilvános fórumokban is elmondod a véleményed.....:-)))
Mert úgy érzed érdemes beszélni, leírni a gondolataid. Mert igen is van akit érdekel és elolvassa.
Persze, ez teljesen természetes. Mi is értjük már egymást sokszor szavak nélkül is.
De ő kiszedett belőlem mindent, ami bennem volt, tehát nem hagyott hallgatni, vagy magamba fordulni. Megnyíltam előtte. Pozitív irányban változtam a megismerkedésünkkor.
További ajánlott fórumok:
- Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok?
- Vállald fel önmagad!
- Mit tettél ma önmagadért?...
- I used to be fat-Valaha kövér voltam! Légy újra ÖNMAGAD!!
- Kerékpárszállítás Kelenföld és Nyugati között?
- Tudja valaki, hogy hol találom meg Koncz Zsuzsa: Ég és föld között című számának zenei alapját?