Éden Hotel 2 (beszélgetés)
Anikó sztem a játék alatt nem is sejtette, hogy mennyire utálatos, "nemszerethető" volt. Túl angy votl az egója ! Lehet, hoyg ő mondta Edinának, hogy "kint" nem akar vele találkozni, de inkább úgy áll a dolog, hogy vele nem akar senki találkozni.
Edinának sztem a szülei segítenek abban, hogy vigyázzon a nyereményére - főleg , hogy Mátéval végleg megszakítson minden kapcsolatot.
Úgy hiszem neki is egyetem munka stb. kellene, hogy legyen a jövője, ne mindenárom tévés akarjon maradni
Pedig ha így folytatja, akkor nem nagy jövőt jósolok neki, lehet még a megnyert pénzt is elherdálja :) Edinának is óvatosnak kell lennie, nem lehet megint naiv, pláne, hogy egy ország tudja, hogy mennyit nyert...
Anikót nagyon nagyon sokat nem szeretik, osztják is az oldalán keményen, ahogyan olvastam... Levivel már nincsenek együtt... Autóbalesete is volt...
Nem tudja feldolgozni a nagy népszerűtlenséget :)
amennyire ezt kivulrol meg lehet itelni...
Szerintem siman....
"Kristóf hogy érzed magad hogy van egy páros aki azért végig bírja csinálni a gömbbel a kezében."
Ez a fickó azóta se tanult meg koncentráltabban beszélni...
....volt azért nem egy példa, hogy a becsület felülkerekedett a taktikán, pl. Pít nem "hagyta el" Andit Noémiért, Roland sem Szöcskét....
mert erősnek gondolták a párjukat, és ANdi nem is volt rossz, csak Pítnek volt mindenki buta liba ! Pítnek az volt a fő baja,hogy nem az ő elgondolásai jöttek be ! És ezt ANikóék is osztották ! ANikóék sem akarták Pítet játékban tartani. Utólag mindenki nagyon becsületes aki nem nyert, akik meg nyertek becstelenek ? Nem ! Jól játszottak, de leginkább szerencséjük volt. De mi nem fogunk ebben meegyezni :-)
Azért Máté hozza a formáját, Blikk szerkesztőségébe bement totál részegen... Eléggé érzéketlenül válaszolva a kérdésekre... Edinának nem hiszek, h boldog, h így alakultak a dolgok Máté és közte, simán folytatná, ha Máté igent mondana :)
Én már arra is gondoltam, hogy Edináék románcában is volt megjátszás, mármint hogy kellett egy benn összejövő pár, hogy vigyék a műsort... Főleg ugye, hogy Mátékának volt kinn egy másik asszony...
Mikor Dávid kiesett, pont akkor kellett volna hogy távozzon Máté, mert nem volt helyes a párválasztási sorrend, ezt jól megrendezték a szerkesztők...
Mondtak egymásról mindenféle rosszat, utána meg képeken látom, hogy ölelkeznek legtöbben :)
Csak ez ilyen formában megtévesztő... Én pl azt sem tudom, hogy pontosan mikor forgatták a műsort...
Meg hát nyertek, aztán titokban kellett tartani, és nem rögtön kapják meg a nyereményt, elég hülyén volt megcsinálva...
Mikor megláttam először Mátét, pont rá gondoltam, hogy első kieső lesz... De aztán elkezdték feltűnően nyomni felfelé, neki kedvezni dolgokban, elég látványos módon...
Gondolkodtam rajta azota is...
Sok minden lehet, hogy meg volt rendezve, a vege az biztos.
Az hogy Levente kiesett, azt egyertelmuen a musor szerkesztok inteztek el. Levente sokszor mondta, hogy o csak Anikora koncentral. Erre part kellett cserelni, es tudtak, hogy Edina es Levente nem allna ossze.
Egyebkent Mate is kiesett volna ha Szocske a parja, igy hat nem igy lett, tudtak, hogy Aniko azonnal lecsap ra.
Nem baj vegulis, ugy neztem mint egy tv sorozatot.