Dunaújvárosi ismerősöket/barátokat szeretnék, mert hamarosan odaköltözök... (beszélgetés)
Szia!
Én a békevárosba lakom, eléggé a város szélén. Nyugis hely - szerintem...
Szia!
Egy hónapja költöztem ide a városba, de természetesen úgy, hogy előtte kerestem melóhelyet. Elég jól sikerült már beilleszkednem a munkahelyemen, a várost is kezdem kiismerni, de ismerkedném még nagyon (a munaakatársakon kívül) sajnos még nem sikerült, de idővel biztos sikerül az is:)
Szép napot!
Sziasztok!
Augusztus végén költözök Dubaújvárosba, de a páromon és néhány ismerősén kívül nem ismerek senkit. Azért gondoltam, hátha akad itt a portálon néhány olyan személy, akik szívesen ismerkednének velem, amiből akár egy hosszútávú barátság is kialakulhatna...
Röviden rólam:
21 éves vagyok. A jelenlegi munkahelyemet hamarosan felhagyom, mivel változó munkahelyű... jelenleg is a lakhelyemtől 130km-re vagyok, ami sok hátrányt von maga után. Pl. a szüleimmel való veszekedések is sokszor ebből fakadnak... Mivel otthonról el is szeretnék költözni, ill. a párommal is meg szeretnénk próbálni együtt élni, így új munkahely után néztem Dunaújvárosba, ahol szept. 1-jén fogok kezdeni.
Jelenleg 70km-re lakom Dunaújvárostól szüleimnél (bár csak hétvégén a munka miatt). Van egy 17 éves húgom.
Szeretem az állatokat, a páromnak van egy beagle kutyusa, nagyon aranyos:)
Egyenlőre ennyi!
Ha szeretnél megismerni, várom leveled, vagy itt a fórumon való beszélgetést!
További ajánlott fórumok:
- Ne szomorkodj, hamarosan jönni fog a pocaklakó! :)
- Lehet-e érezni, hogy hamarosan megindul a szülés?
- Rokonok, ismerősök nehezítik a helyzetem
- Kisbabát szeretnék hamarosan
- Hogyan tudok az interneten keresztül régi ismerősöket megtalálni?
- 16 éves lányotoknak megengednétek, hogy a barátja odaköltözzön hozzátok?