A zuhanykabinban lassan folyik le a víz (beszélgetés)
Szia! Megkerestem neten, ez az:
Kedves Bless the cild,
megkérlek nézz utána a nevének. Az alapján amit írtál nagyon hatékony lehet. Sokat segíthetsz másoknak, ha megnézed a nevéd és ide beírod. Előre köszönom. Szép napokat ! :)
zuhanytálca alatt :-)
Végül is az is a kabin alatt van,elég érdekes lenne,ha máshol lenne :-)
Én is így csináltam,sőt még le is takartuk folpackkal,arra gumigyűrű,had dolgozzon a keletkezett gáz-gőz.Csapba is dugó,hogy átjárja jól a rendszert.Hát nem igazán sikerült...
Azt mondtam,a francba,kértünk volna kádat... :-)
Nálunk meg inkább az ecet és szódabikarbonát vált be a gél amiről írsz, csak felesleges pénzkidobás volt.
Én úgy szoktam csinálni, hogy beleöntöm a szódabikarbonátot, majd rá eset és várok néhány órát, utána megy rá a forróvíz, pumpálás....
Így van,még jobban lassítja a lefolyást.Sajnos mi is megtapasztaltuk :-(
Szódabikarbóna+ecet variációt is próbáltuk,hagytuk órákig hatni,aztán jó forró víz,de nem volt az igazi.
Mr.Muscle lefolyótisztító gélt/narancssárga flakon/használjuk,ez bevált,mert a hajat is feloldja.Utána meg még fogkefével jól átkefélem a lefolyót,ameddig elérem.
Ja,nem túl gusztusos dolog,de sajnos a sampontól a tusfürdőig,szappanig,minden lerakódik.Tényleg nem könnyű a tisztítása :-(
Én ecetet és szódabikarbónát öntök be, majd rá egy vödör forró vizet.
Nem is kell megvárni a lassú lefolyást, elég ezt havonta egyszer megcsinálni.
Én is ezt szoktam.
Nagyon ocsmány dolgok szoktak kijönni, de valamit valamiért.:)
Lefolyó tisztító, wc pumpa.
Nekem van egy vastagabb drót, amivel kipecázom a hajakat. Igen undorító, de elég hatékony.
További ajánlott fórumok:
- Műanyagbetétes zuhanykabin
- Hogyan lehet eltűntetni a penészt a szilikonról zuhanykabinoknál?
- Ti mivel tisztitjátok a zuhanykabint? Főleg a vízköves lerakódások érdekelnek, meg összekarcolni se szeretném, segítsetek.
- Gyerek fürdetése szempontjából a fürdőkád vagy a zuhanykabin jobb?
- A zuhanykabin szőnyegét ti mivel tisztítjátok, naponta kiszeditek, mert hát állandóan vizes és ez jó gomba táptalaj?
- Tudtok valami hatásos vénynélküli gyógyszert torokfájásra, mert lassan a könnyem folyik, ha nyelek?