Nem fújom papírra sohasem, csakis magamra; azon egyszerü célból, hogy a tulajdon börömön "alakuljon, formálódjon". Ráadásul fújás után azonnal, majd néhány perc elteltével, és végezetül kb. 10-15 perc után is jó alaposan megszagolom. (Teszteltem már olyan parfümöt, melynek a fejjegye kellemes, ám a szívjegye valami borzadály volt, vagy fordítva.)
Először papírra több illatot,és ha valamelyik tetszik,akkor visszamegyek és fújok a csuklómra belőle.
Azért elég drágák ezek a löttyök ahhoz,hogy elhamarkodottan döntsünk,csak azért mert az eladónak nem tetszik.
Teszter nem nekik van!A vásárlókért.A drogériák ingyen kapják a forgalmazóktól,akik azért küldik,hogy a vevő kitudja választani a neki megfelelő,hozzá igazán passzoló illatot,és mivel minden bőrön máshogy érvényesül ezért ezt csak bőrön lehet igazán eldönteni.
Képben vagyok,évekig voltam egy drogériahálózat területi képviselője. Fújjad csak nyugodtan a csuklódra,ha valaki rossz szemmel néz rád,az csak azért van mert egy nagy nulla eladó.
Én a csuklómra fújom, de csak olyat amit ismerek így megvan az aznapi illatozásom. Papirra csak olyat amit nem ismerek. Viszont papíron is más az illata és más a bőrön is. Jártam más úgy hogy magamon már nem volt jó, csak papíron.
én papírra szoktam előbb és ha tetszik akkor a csuklómra is. de van olyan aki teljesen befújja magát azzal ami tetszik neki. mármint a nyakát, mindenét.
Sziasztok! Legfőképp az érdekelne, hogy a parfümériákban ki hova fúj parfümöt? Én olyan rosszul érzem magam és annyira bámulnak az eladók, ha a csuklómra fújok. Nem értem miért jobb. ha valaki 2-3-at papírra fúj? Ti nem érzitek kellemetlenül magatokat?