Dolgoznátok olyan helyen, ahol heti 1 szabadnapot adnak? (beszélgetés)
hányan dolgoznak úgy h egy szabad napot sem kapnak...
mindig csodáltam a butákat,meg voltak győződve róla,hogy nagyon okos emberek.hát én rengeteg mindent nem tudok,azt sem,hogy jön a kép a tévébe.magyarázták,de nem érdekel.mindig csodálkozom,ha elhiszik,hogy isten hat nap alatt teremtette a világot.hát hamar munka ritkán jó.
sokan hittek abban is,hogy a Föld lapos,akinek nem az a véleménye,máglyára vele.
hogyne lennének,olyanok,mint a gaskó,mikor a lányom ingatlanos volt,nem kevés pénzért ingatlanokat vett.mikor még tudtam hallgatni a klub rádiót,nem volt hajlandó elárulni,mennyi a fizetése.
:(
A hit erősebb a tudásnál, főképp a vakhit, hiszen a tudatlanságon alapszik, és aki semmit sem tud, abban nem is lehet semmit megingatni.
Hász Róbert
felőlem is.de amilyen áhítattal hallgatták?mondtam már,hogy két öreggel kötött eltartási szerződést,neki ez az ország aranybánya.bár többen panaszkodtak,hogy a gyerekekkel durva. először egy kis csokival csalogatja őket,aztán néha jön egy-két pofon.
Ez felháborító egyébként. A híveknek kell eltartani a pásztort.
Felőlem éhen halhatna...
Igen. Befolyásolva megfélemlítve.
Nem az a baj, ha dolgozni kell. Az a baj, ha kiszolgáltatva, kevés pénzért.
Ha pedig nem tetszik, sokan állnak a bejáratnál. Mert a munkáltatók mindent megtehetnek az emberekkel. Már szakszervezetek sincsenek, amik azért kiálltak a munkavállalók jogaikért.
inkább az adófizetők.mert abból éhen halna.
ja nálunk nincs is pap,én úgy hívom pappótló.Erdélyből szaladt ide,azóta az isten jól fölvitte a dolgát.
pap?annyi egyházadót sózna a nyakunkba,hogy nyöghetnénk.az apámnál,az öcsémnél sem volt pap.az anyámnál sem lesz.
Egyelőre még el lehet vinni, az ismereteim szerint, de, helyben is szétszórják.
Pap sem kell hozzá.
már mondtam neki,hogy ez a végakaratom.de valaki írta még az urnát sem szabad elvinni,mert a katolikusokat megszentelt földbe kell tenni.jó,hogy én ateista vagyok.a megszentelt föld gondolom jó drága.
Intézd el, hogy a sírnál legyen wifi. Mindig lesz, aki meglátogat :)
Igen, az lesz. Kollektív szerződés alapján korkedvezményes, cége adja.
Beszéld meg a lánykáddal, és no problem! ;)
én nem is kívánok mást.aki akar gyújtson egy gyertyát,ha nem akar,akkor ne.de sírkövet,hogy engem körbekapáljanak évente egyszer,na ne.igaz,hogy a sírkövessel kicsit összevitatkoztam a választás kapcsán,de az vesse rám az első sírkövet,aki hagyná magát.
Eddig -kop, kop, kop!- nálunk nagyon jó voltak a hozamok, + a 20%.
Remélem, nektek is jó lesz!
Férjem két hónap múlva megkapja lejárat alapján, kíváncsi leszek.
Hamvaszt, szétszór, oszt jónapot! ;)
További ajánlott fórumok: