Discovery-TLC (beszélgetés)
magyarul már nem is lesz?,reklámok magyarul vannak de műsorok nem
Bocsi,de csak most olvastam a kérdésedet..
Dunaszerdahelyi járásból..és te?
Én is szeretem azt a műsort,érdekes..
jéé te is Szlovákiai vagy :DDD mekérdezhetem merről ?:D
egyre jobban szeretem a Nemtudtam h terhes vagyok műsort. :D
Én sem vagyok magyarországi, nálunk is van.
Nekünk is van,most is azt nézem..:).
Egyébként Szlovákiában élek..
Nagy kedvencem volt a D.Investination,de sajnos azt kivették..:(
nem magyarországi vagyok..lehet azért megy a digin nekünk....
És azt hogy csináltátok? Én is vissza akarom kapni. Jó a life network is, de nem az igazi.
amúgy nekem is Digin-k van :DD és megy a tlc :DDD
basszus ugyan ezek a kedvenceim :DD minden este ezt a csatornát bújom.
az utolsó műsor az a szőkehajú nőci aki médiumnak mondja magát?
na ezt nem szeretem...vhogy nem jön be de a többi :DD
a multkori arc nélküli ember műsorba szegény pasast úgy megsajnáltam...mekkora daganata volt...
de örülök hogy ennyien csatlakoztatok :D
Szintén TLC rajongó vagyok:)
Nekem is digi van, és a BBC entertainment lett betéve a tlc helyett, viszont az is csak pár napig ment, és kivették. Most nem tudom mi van helyette.
A BBC entertainment-nek örültem volna, jó kis nyelvgyakorlás lett volna, így dupla bosszúság.
Nekünk most tette be a UPc. Tetszik, szinte csak azt nézem délelőtt.
A legjobbak:
Cake boss
My naked secret
I didn't know I was pregnant
My secretly pregnant
What not to wear
Man with no face
Theresa, the Long Island medium :)
Akkor nézd online valamelyik sorozatos oldalról ;)
Nagyon sokat néztem a tlc-t,de nálunk is kivette a digi a kínálatból.A lifenetwork lett ilyen női csatorna.Ott is nézek egy két műsort.Van egy sorozat este 11kor,a Bordélyház,az nagyon bejön,csak mindig kómás vagyok másnap,mert sokáig tart...:)
Sajnos nálunk is digi van, de kénytelen voltam mellé tányéros tévét is venni, hogy nézjessük a TLC-t!
Imádom! :)
Igen, nekünk is DIGI van, és a TLC helyén egy angol nyelvű BBC músor van, magyar felirattal. És ezt most miért?? Ki érti ezt??
Nekem is az volt a kedvenc csatornám. Amint lejár a hűségidő le is mondjuk a digit, mert a saját csatornáit tette be a jók helyére.
A tortakirály a legjobb :D meg a jövő cukrászai :D az a két kedvencem. :D
Èn is szerettem de nálunk is megszűnt...csuklanak is miatta tuti...
Én is nagyon szerettem,de nálunk is kivette a digi a kínálatból...pedig olyan jó kis műsorok voltak rajta,helyette,meg más hasonlóan jó csatornák helyett pedig fele annyira sem érdekesek kerültek be.
Én is szeret(t)em, csak valamiért kivették a műsorból, illetve betettek egy angol nyelvű baromságot helyette. :(
Én is szeretem, bár nem sokat látok belőle:D
Discovery-TLC
azért nyitottam ezt a fórumot,mert remélem nem csak egyedül vagyok aki imádja ezt a csatornát :D