Diákhitelnél 2 havi késedelemnél mennyi kamatot számítanak fel? (tudásbázis)
5. barnarizs
2013. jan. 16. 20:50
Nem, bocs. Nem 2008- ban, hanem 2010 második felében.
4. barnarizs
2013. jan. 16. 20:50
Kb. 2-3 hónappal maradtam el, és talán 2-3.000 forint körül mozgott a törlesztőrészletem. Nem emlékszem egészen pontosan. 2008- ban volt.
3. maku2434
2013. jan. 16. 20:21
nekem abban az évben havonta 4500 ftot kellett fizetnem..és ez neked melyik évben volt?és hány havival voltál elmaradva?
2. barnarizs
2013. jan. 16. 20:03
Szia!
Nekem is volt korábban csúszász, de nem volt vészes a kamat. Úgy rémlik, 200-300 forint körül volt havonta. De ez kis összeg mellé társult.
Viszont sokkal idegesítőbb volt, hogy folyton hívogattak, hogy nem fizettem... mindezt általában este 8- kor.
1. maku2434
2013. jan. 16. 19:56
Sziasztok!
Én is azon emberek társaságába tartozom, akik felvették a diákhitelt. Az problémám, hogy kb 1 éve 2 havi törlesztőrészletet nem tudtam befizetni, de azóta minden honapba fizettem rendesen. Nem tudja esetlg valaki h erre a 2 havira mennyi késedelmi kamatot számítanak fel? A diákhitel központot fel tudom hívni, de sajnos az ügyfélszámomat nem tudom, mert jelenleg külföldön tartózkodom, és nincsenek itt a papírjaim, nem tudom hogy így kiadnak e bármilyen adatot is.
További ajánlott fórumok:
- Valóban azok az anyák, feleségek, akik teszik a kötelességüket áldozatnak számítanak?
- Nem számítanak az anyagiak? Sok múlhat rajta nagyon is!
- Vagyontalan emberek emberi értékei nem számítanak?
- Szerintetek mennyire számítanak a kilók?
- Valóban visszaélésnek számítana az általam elkészített e-mail cím használata, amit én készítettem egy cégnek?
- Lakásvásárlás illetékére késedelmi kamatot számítanak?