Depurálás - fogkőeltávolítás (beszélgetős fórum)
Lehet, hogy tényleg sietett és "fércmunkát" végzett. Nem valószínű, hogy gond lenne, mert akkor biztosan szólt volna.
Azért ne halogasd!
Régebben én is hasonlóképpen jártam, egészen kellemetlen volt, szinte fájt a nyelvem egy ideig, aztán lekopott az érdes rész.
Múlt héten voltam magánorvosnál és úgy szedte le, mintha polírozva lenne. Semmi kellemetlen érzés, sőt.
Sziasztok!
Nemrég estem túl életem első fogkőeltávolításán. Nem volt kellemes, de túlélhető. Felül szinte semmit nem talált a doktornő, alul viszont az elülső fogaim picit torlódva vannak, igy ott jobban megállt a lepedék. Onnan szedegette egész sokáig, mert ő is nehézkesen fért hozzá. Mikor végeztünk, csak örültem, hogy kész, megszabadultam tőle, irány haza. De mikor már kiléptem az épületből, akkor vettem észre nyelvvel, hogy ott a fogkő helyén van valami "éles". Először annyira megijedtem, mert olyan érzés volt, mint mikor a tejfogad már annyira meg van lazulva, hogy meg lehet emelni az aljánál nyelvvel. Na olyann érzés vokt, mint a tejfog széle, és hirtelen nem tudtam, hogy mi a fene lehetett az, azt hittem van ott egy lyuk a fogamban, vagy ott végetér, vagy valami, elképzelni sem tudtam, mi van. Hazaérve első dolgom volt a tükörben megvizsgálni. Lyuk nincs, viszont ott ahol a fogkő széle volt, némelyik fogamon maradt egy halvány csík, és egy tapintható perem a vonal mentén. Ez most fogkő maradék, vagy annyi volt a fogamnak, vagy ez miez? Valaki tapasztalat, help, valami? Nem túl jó érzés..