Délután 5 utáni nem evészet - Diéta (beszélgetés)
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? 165cm vagyok 96kg-ról kezdtem, most 77 vagyok és egyszerűen nem tudok ez alá menni, mondjuk fölé se nagyon, még így a karácsonyi nagy falásrohamok ellenére sem. Egyszerűen beálltam erre a súlyra és sehogy nem akar mozdulni. Volt valaki hasonló cipőben? A legnagyobb probléma, hogy bőven lenne még miből fogyni
Arra figyelj, hogy ne legyen benne aszpartam. Én süssinát használok. Nem hagy utóízt és szerintem hasonlít a cukorhoz az íze.
Pár hónapja eritritet és nyírfacukrot használtam, de az eritrit nekem borzalmas volt, és a nyírfacukor sem jött be annyira. A süssinával most egy ideig elleszek, mert rengeteg van benne és napi egyet, max. kettőt használok kávéba.
Ha valaki még este 11-kor is ébren van, annak nem hiszem el, hogy nem korog a gyomra. Az kemény 6 óra evés nélkül, és nem hiszem, hogy olyan jótékony éhesen elaludni.
Bár ez függ attól, milyen bioritmusa van valakinek. Ha valaki este 8-kor már alszik, simán kivitelezhető.
Ha viszont edz az ember, és délután, és esetleg 5 után, akkor a legnagyobb meggondolatlanság ezután semmit nem venni magunkhoz. Legyen szó csak zsírégető, kardió edzésről, vagy erőnlétiről.
*nyaraltam...
Deaz ipad is szaraxik,plusz faradt is vok.
Haaaat, nemtom, ma mar mindenfele "dieta" van ill.ezen a neven fut...kontosbe bujtatva a kulonfele okossagok.
Fogalmam sincs amugy.
En annak a hive vok, hgya minuszbol nem lesz plusz, vagyis a mai korba az a baj, hgy mindeki tulzabalja magat, tobbet eszik,mint amennyi energiat eleget.
Persze, lehet hormonalis, sokfele eteres, de amikor visszaall az alapallapot, azert az emberek tobbsege szeret kajalni.
A nem mindegy a vacsi osszeteteletol is fugg ill. a mozgasrol stb.
Hja, ez nem. Nekd szolt kulon, csak kicsit leirtam a velemenyem :)
én 25 éve kb, remek módszer...kiegészítve a déli első evéssel.
Eleinte nehéz betartani de pár hét után már jól megy.
Köszönöm! :)
Azért most próbálok vigyázni, hogy a második kisfiammal ne hízzak 37kg-ot. :D Nincs kedvem utána megint 1,5 évet fogyózni. :)
Az öcsém most pont egy olyan életmódváltással fogyott vagy 8 kg-ot, hogy csak akkor eszik. Egész nap csak joghurt, gyümölcs, és este, lefekvés előtt 3-4 órával lehet enni bármennyit, bármit, de csak akkor egy ültő helyében...
Először kinevettük, de aztán meg lehetett neki új gatyákat venni..
Bár azt beszéltük, hogy mindenkinek a saját diétáját kell megtalálni, nem mindenkinek ugyanaz jön be..
Én kipróbáltam de nem bírtam. :/ 3.nap este 9kor lerohantam a hűtőt és ettem amit láttam. :D
Inkább a napi 5x kevés kaja vált be. Persze megválogattam, hogy mi az a kevés is...
46kg-ot adtam le kb.1,5 év alatt.
Sziasztok! Megszeretném kérdezni tőletek hogy hol tudom vssza nézni a kiírt üzeneteimet, alig találtam rá a saját kérdésemre.
Hol kell keresnem a saját kiírt kérdéseimet a menüben?
Konkrétan én is így csinálom és ilyen vagyok. :-)
Csak sajnos ez nagyon egészségtelen. :-(
Le is állna az anyagcserém,ha nem ennék. :(
Arról nem beszélve,hogy úgy éhezne a szervezetem,hogy csak na és még híznék is inkább,hosszú távon.
:) kb.
Nekem vlt egy ismerosom,ill.tobb is aki egesz nap alig evett es este hatalmasat kajalt(ak) nadszal vekonyak :)
Én eddig 5 vacsora kihagyáson vagyok túl ma lesz a 6-dik.
Én kb 9 fél 10-kor fekszem le aludni este.
4 óra-fél 5-ig eszek , legkésőbb du. 5 óráig-ig befejezem és utána már semmit.
Kíváncsi lennék hogy így mennyit lehetne fogyni és hogy mikor lesz hatása szeretnék leadni 8-10 kílót.
További ajánlott fórumok:
- Futással és délután 4 utáni nem evéssel lehet fogyni?
- Miért nem tehetik az ovisok a takaró alá a kezüket a délutáni alvásnál?
- Melyik hatásosabb? A délelőtti vagy délutáni torna?
- Segítség! Délutáni evés roham! Mit tehetek ellene?
- 3 éves kislányommal sokszor "közelharcot vívunk" a délutáni alvásért! Van értelme eröltetni?
- Vasárnap délutáni étel lehet még kedd reggel a baba kakijában?