Deichmann-ban vásárolt cipő mérete nem jó! Másik üzletben ki lehet cserélni a méretet? (tudásbázis)
Én teljesen fel vagyok háborodva! 2 hónapja vettem egy cipőt, aminek pár alkalomnyi viselés után levált a műbőr rész az orráról+elkezdett az oldalsó része is szétjönni.
Közölte velem az üzletvezető, hogy ő nem tudja megállapítani, hogy ennek oka minőségi romlás vagy sem (már ezt sem értettem, hogy lehet nem minőségi romlás az, hogy pár használat után így néz ki a cipő). Nagy nehezen rámondtam hogy oké. Majd közölte, hgy kb 6 hét (???) múlva fognak értesíteni a döntésről.
Amikor láttam a papírt erről, az elutasítás okánál nem az szerepelt, hogy ő maga nem tud döntést hozni, hanem az, hogy elutasítja, mert NEM minőségi romlásról van szó.
SOHA TÖBBET DEICHMANN! Ha nekik megéri, hogy vásárlót veszítenek, hajrá. Messziről kerülni fogom őket mostantól! Hozzátenné, Bershka-ban, CCC-ben egy rossz szó nélkül visszaveszik a cipőt, talán nekik a vásárló elégedettsége az első.
Szia!
ki lehet cserélni akármelyikben! Csak a blokk kell hozzá. Nekem mindig sz@rrá mennek a cipőim, így vissza kell vinni, és volt már hog ynem ugyanoda vittem vissza...
Szia!
Az ország bármelyik Deichmann üzletében szívesen kicserélik blokk ellenében.
Üdv
További ajánlott fórumok:
- 9 éve újonnan üzletben vásárolt számítógép nagyon lassú. Állítólag RAM, és winchester kellene bele. Érdemes megcsináltatni?
- Vásároltam egy cipőt a Deichmannban, szétesett. Visszavihetem bármelyik boltba vagy csak abba amelyikben vásároltam?
- Optikai szaküzletben vásároltam egy Ray-Ban napszemüveget, lehet hamisítvány?
- Ha vettem egy Deichmann üzletben cipőt, de méretprobléma miatt visszavinném egy másik üzletbe ott visszaveszik?
- Van egy tömbházlakásom, amit hitelre vásároltam, el szeretném cserélni egy családi házra. Át lehet ruházni a kölcsönt a családi házra?
- Vadonatúj műszaki üzletben vásárolt ATD HANGSZÓRÓ teljesen süket. Minden be van dugva. Mit tegyek? Mi lehet a baj?