Debrecenben szeretnék igazán jó nőgyógyászt találni (beszélgetős fórum)
Szia!
dr Juhász Alpár Gábor, Jenei Katalin, Deli Tamást hívtam. Krasznait nem szeretném, valahogy ő nem színpatikus.
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy Juhász Alpár Gábornak tényleg van a Varga utcán magánrendelője? Lehetséges nála a Down kór szűrés?
Sziasztok!
Segítséget kérnék: olvastam lentebb, hogy nyáron Czifra doktornak nem volt asszisztense, valamint egy telefonszámot írt szamimami, hogy azon lehet elérni. Próbáltam hívni, de a hangposta jelentkezik. Nem tudjátok, hogy esetleg most szabadságon van, vagy csak nekem nem volt szerencsém? Illetve van már asszisztense? Más elérhetőség? Köszönöm!
Ugyan nem tudom, hogy melyik a II-es számú, és személyes tapasztalatom sincs, de én eddig jókat hallottam mindkét Székely Péterről. :)
Már lehet, hogy kérdeztem, de a Klinikán a szakrendelés hogy működik? Bárki mehet, bármilyen problémával? Sokára adnak oda időpontot, mi a tapasztalat?
Mint kiderült körzetileg Székely Péter II.-höz tartozok. Legközelebb már hozzá kell mennem. Ismeritek? Milyen tapasztalatotok van vele kapcsolatban?
Köszönöm előre is! :)
Nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy.
Közben már felhívtam az Oti-t és már kértem is hozzá időpontot. Elvileg már nincs szabadságon.
De rendes tőled,h felajánlottad. :)
Attól is függ, hogy magánhoz szeretnél-e járni fizetősre. A nyíregyházi viszonylatokat nem ismerem, de ha itt visszaolvasod a kommenteket van pár ajánlás Debrecenre.
Továbbá Debrecenben el kell dönteni, hogy Kenézy vagy Klinika. Mindnek megvan elônye és hátránya is. Majd olyan dokit kell választani, aki az adott kórházban is dolgozik, hogy a szülést le tudja vezetni.
Hallottam, hogy a Kenézy be lesz olvasztva a Klinikába, de ez valószínűleg nem most, szóval most még el kell dönteni, hogy melyik.
Szerencsés esetben találsz olyan magándokit, aki a kórházába hív gondozásra. Olyankor nem vagy kevesebbet kell fizetni alkalmanként... De ez ritka. Legtöbb szereti a pénzt.
További ajánlott fórumok:
- Csecsemő (újszülött) ultrahang diagnosztikai magánrendelést keresek Debrecenben, tudtok ilyenről? Csak nőgyógyászatit és magzatit találtam..
- Jó nőgyógyászt keresek Debrecenben, tud valaki segíteni?
- Ajánlanátok nekem olyan nőgyógyászt Debrecenben, aki kifejezetten meddőséggel foglalkozik?
- Magán nőgyógyászt keresek Debrecenben
- Nagyon jó és rendes nőgyógyász Debrecenben
- Mennyibe kerül Debrecenben magánrendelésen egy sima nőgyógyászati vizsgálat rákszűrés nélkül?