Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Dajka tételek (beszélgetés)
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni, kidolgozott dajka szóbeli és gyakorlati tételekre lenne szükségem. Előre is köszönöm!🙏
siposaniko42@gmail.com
Köszönöm szépen 🙏😊
Sziasztok!
Nemrég kezdtem a dajka tanfolyamot,és szeretnék segítséget kérni tőletek.
Ha valaki lenne olyan kedves, és elküldené nekem a kidolgozott tételsort, azért nagyon hálás lennék.
Köszönöm szépen előre is!
Email címem: zxszimo@gmail.com
Sziasztok! Valaki nekem is eltudná küldeni a kidolgozott tételeket? Hálásan megköszönném. :) email címem: szilagyi14@freemail.hu
Sziasztok!Elkezdtem a dajka tanfolyamot.Valaki tudna segíteni és elküldeni a kidolgozott tételeket. email címem: gabingy@gmail.com Köszönöm szépen előre is!
Sziasztok.Elkeztem a dajka tanfolyamot, de nagyon lassan haladok vele. Meg szeretném kérdezni tőletek tudna e nekem segíteni, valaki a kidolgozott tételeket, valahogy meg szerezni. Az az igazság hogy 57 évesen már nem olyan gyors a tanulás. Köszönöm a segítséget.
Sziasztok!Dajka tanfolyamra jàrok,de a 3gyerkőcöm és a munka mellett egyszerűen nagyon lassan haladok a tételek kidolgozàsàval.Lègyszives segítsetek nekem is aki tudja küldje el.Nagyon köszönöm.E.mail címem.szijjartoanita80@gmail.com
Sziasztok!Ezen a linken 20 kidolgozott Dajka tétel van. Sok sikert!
[link]
Sziasztok.. Én is a Dajka tanfolyamra járok .. Esetleg elküldené valaki nekem is? Nagyon megköszöném sokat segíteni 2 gyerköc mellett..
vargamelinda1987@gmail.com
Sziasztok!Én új vagyok ezen a Fórumon.Én is dajka tanfolyamra jarok.Esetleg valaki megtisztelne engem is azzal,hogy elküldené a kidolgozott tételeket?Dolgozom 3 gyerek mellett es nem sok időm van sajnos próbálgatom kidolgozni de nem biztos hogy ugy jó. szanyikatica85@gmail.com az email címem
Szép napot!Én is a Dajka tanfolyamot végzem. Megkaphatnám a gyakorlati tételeket? Előre is köszönöm! banita8106@freemail.hu
bettiiiike34@gmail.com címre köszönöm szépen
hello Èn is szeretnèm kèrni ha szabad a kidolgozott tèteleket? Köszönöm
Jó napot! ha lehetne én is szeretném elkérni. bettyke041994@gmail.com
Sziasztok!
Én is szeretném elkérni
a dajka szóbeli és gyakorlati kidolgozott tételeit!
Előre is köszönöm
linda8219@freemail.hu
Sziasztok
Szeretném én is elkérni a kidolgozott dajka tételeket
Köszönöm szépen
mkrisztina.015@gmail.com
hello Timi.. legy oly kedves es kuld mar el nekem a tetelek kidolgozasat nekem is ha meg kerhetlek.. a nina-74@windowslive.com koszike elore
Sziasztok! Valaki eltudná küldeni nekem a kidolgozott tételeket? imretimea9@gmail.com
sziasztok.
Ha valakinek van dajka jegyzete vagy tétele , elküldené?
Nagyon szépen köszönöm
Szia, Ha valakinek meg vannak a szóbeli és gyakorlati dajka vizsga tételei szeretném elkérni.
Nagyon szépen köszönöm.
hfruzsina1@gmail.com
Sziasztok. Valakinek esetleg megvannak a Dajka szóbeli vizsgatételek kidolgozva? Nagyon szépen kérem küldje el nekem. kanyabeatrix91@gmail.com
Szia én is szeretném elkérni ha lehet😁
olahbarbara98@gmail.com
Sziasztok!
Szeretném, megkérdezni hogy meg van e valakinek a kidolgozott dajka szóbeli és gyakorlati tételek?
Szia
Én is elkérhetném a kidolgozott tételeket?😊
tothadalbertne@gmail.com
Szia
Elküldte neked valaki?
Sziasztok!
Nekem is elküldené nekem a kidolgozott dajka tételeket?🙏
tothadalbertne@gmail.com
Köszönöm ha segítesz
Sziasztok
Elkérhetem én is a dajka tételeket,kidolgozva? Előre is köszönöm
bochkor.eszter@gmail.com vagy a lokyyyyy2@gmail.com
Sziasztok nekem is valaki el küldni a tételeket . szeretlekkitty4@gmail.com
Sziasztok!
Én is szeretném elkérni
a dajka szóbeli és gyakorlati kidolgozott tételeit!
lencsesmariaanett@gmail.com
Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Szeretném én is elkérni valakitől a dajka szóbeli és gyakorlati kidolgozott tételeit!
Köszönöm szépen előre is!
Tisztelettel:
Krisztina
(bkrisztina211@gmail.com)
További ajánlott fórumok: