Daganatos betegség (beszélgetés)
Azt még nem tudom, hogy elég-e, mert várni kell ezzel még. Pontosabban, májusban megy ellenőrzésre és akkor derül ki, hogy segített-e az a kezelés, amit most kap.
Igazából csak érdekelt kinek mi a tapasztalata és azért is érdeklődtem, mert, sose tudni, ha kellene valami pluszba, akkor jó ha tudok valamit. Csak úgy érdeklődtem.
Szia! Nem orvos ajánlotta, csak interneten találtam meg a honlapot és olvastam róluk cikket.
Édesapámnak van daganatos betegsége (glioblastoma), igazából már többször műtötték, most pedig gyógyszert kap rá, májusban kell neki ellenőrzésre visszamenni. Azért érdeklődtem ez iránt a cég iránt, mert, bár most itt kap kezelést, érdekelt, hogy amúgy milyen.
Apukám most azért jobban van, mint amikor kijött a kórházból, remélem fog használni neki a gyógyszer, amit kap, korábban már bevált de kíváncsi lettem az Oncompass-ról mik a tapasztalatok. Nem nagyon találtam róla véleményeket az interneten, semmilyen betegség kapcsán.
Az Oncompass Medicin-nél volt valaki közületek vagy hozzátartozó?
Daganatos betegségekkel foglalkoznak.
Aki volt ott valamilyen kezelésen, segített rajta?
További ajánlott fórumok:
- Daganatos betegségek kialakulásának okai
- Mit teszel azért, hogy megelőzd a daganatos betegségeket?
- Daganatos betegség kezelés. Culevit és pecsétviasz gomba?
- Milyen ételeket érdemes fogyasztani, ha el szeretném kerülni a daganatos betegségeket?
- Daganatos betegségek kezelése
- Vvt. süllyedés 49, mennyire sok? Lehet daganatos betegség?