Csóró pogácsa recept
30 perc
A Csóró pogácsa hozzávalói:
-35 dkg liszt,
-1 Rama margarin,
-1 dl tejföl,
-1 tojás,
-1 evőkanál (10%-os) ecet,
-ízlés szerint só.
A Csóró pogácsa elkészítési módja:
Ezeket este összegyúrni, - én folpackkal letakarom - hűtőbe tenni, reggel kisütni. Tetejét megkenem tojással, reszelt sajttal, köménymaggal, vagy szezámmaggal megszórom. Általában két adagot szoktam sütni belőle, mert az egy adag nagyon kevésnek bizonyult idáig.
Ezeket este kell összegyúrni.
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: Margitanya, 2010. febr. 3. 10:37
A csóró pogácsa elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.