Csokifagyi recept
45 perc
A Csokifagyi hozzávalói:
3 tojás
3 dl tejszín
4 evőkanál cukor
1 tábla étcsoki
1 evőkanál kakaó
A Csokifagyi elkészítési módja:
3 tojásfehérjét kemény habbá verünk 2 evőkanál cukorral. A 3 tojássárgát is habosra keverjük a 2 evőkanál cukorral. Felverjük a tejszínt cukor nélkül. A felolvasztjuk az étcsokit és hagyjuk kihűlni. Szépen sorban összekeverjük a hozzávalókat és dobozban a mélyhűtőbe tesszük.
Már 2-3 óra elteltével ehető, de ha fél napot áll, akkor lesz igazán "jégkrém" állaga.
Kategória: Fagylaltok receptjei
A receptet beküldte: csféva, 2010. júl. 20. 11:20
A csokifagyi elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.