Csirkesaslik grillezőknek recept
A Csirkesaslik grillezőknek hozzávalói:1 filézett csirkemell
fél szál (csípős) kolbász
2 db paprika (kaliforniai, sárga, zöld ízlés szerint)
1 db csípő hegyes paprika
1 nagy fej lilahagyma
9-10 saslik bambusznyárs(vagy éppen hegyes hurkapálca)
A páchoz:
3 ek (csípős) ketchup
3 ek mustár
1 tk só
1/2 tk vegeta
1 kk frissen őrölt feketebors
3 ek olívaolaj
A Csirkesaslik grillezőknek elkészítési módja:
A csirkemellet felkockázzuk. Összekeverjük a pác hozzávalóit, beleforgatjuk a csirkekockákat és legalább 1 órán át állni hagyjuk benne. Felszeleteljük a kolbászt, a paprikákat és a lilahagymát. A hozzávalókat tetszés szerint szúrjuk a nyásra és kb. 30 perc alatt parázsló faszénen aranybarnára grillezük őket. Kb. 9-10 nyárs lesz belőle.
A receptet a Nők LApja Konyhájában találtam, de mivel grillezni készülünk, rögtön mentettem a receptet:-)
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ea9bff1b44, 2009. máj. 11. 10:35
A csirkesaslik grillezőknek elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.