Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirkesaslik grillezőknek recept

Csirkesaslik grillezőknek recept

A Csirkesaslik grillezőknek hozzávalói:
1 filézett csirkemell
fél szál (csípős) kolbász
2 db paprika (kaliforniai, sárga, zöld ízlés szerint)
1 db csípő hegyes paprika
1 nagy fej lilahagyma
9-10 saslik bambusznyárs(vagy éppen hegyes hurkapálca)

A páchoz:
3 ek (csípős) ketchup
3 ek mustár
1 tk só
1/2 tk vegeta
1 kk frissen őrölt feketebors
3 ek olívaolaj


A Csirkesaslik grillezőknek elkészítési módja:
A csirkemellet felkockázzuk. Összekeverjük a pác hozzávalóit, beleforgatjuk a csirkekockákat és legalább 1 órán át állni hagyjuk benne. Felszeleteljük a kolbászt, a paprikákat és a lilahagymát. A hozzávalókat tetszés szerint szúrjuk a nyásra és kb. 30 perc alatt parázsló faszénen aranybarnára grillezük őket. Kb. 9-10 nyárs lesz belőle.

A receptet a Nők LApja Konyhájában találtam, de mivel grillezni készülünk, rögtön mentettem a receptet:-)


Kategória: Húsételek receptjei


A csirkesaslik grillezőknek elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook