Csípős spagetti 2. recept
Kalóriaszegény
350 kcal
*1 fej vöröhagyma
*1 gerezd fokhagyma
*1 közepes doboz paradicsom püré
*1/2 tk. olasz száraz fűszerkeverék
*só
*bors
*cukor
*5dkg spagetti
*paradicsom
*1,5 dl zöldséglé
A Csípős spagetti 2. elkészítési módja:
Kockázzunk fel a vöröshagymátés a fokhagymát.Adjuk hozzá a paradicsompürét(375g )a zöldséglét, olasz száraz fűszerkeveréket. Ízesítsük sóval borsal éa egy csipetnyi cukorral. Vágjuk kim a csípős papraka magját és szeleteljük fel. Pároljuk össze (5 percig) Főzzük ki a spagetttit szűrjük lemajd forgassuk meg a mártásba.
Friss paradicsommal díszítve tálaljuk
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: törpike12, 2006. dec. 29. 21:43
A csípős spagetti 2. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.