Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Csináltunk egy terhességi tesztet. Tapasztaltabbak véleményét kérdezném az eredményről ami ezen a képen látszik... fórum
Csináltunk egy terhességi tesztet. Tapasztaltabbak véleményét kérdezném az eredményről ami ezen a képen látszik... (beszélgetés)
Az okosok azt mondják, hogy a pozitív nem hazudik, csak sajnos nagy arányú a statisztika szerint, hogy menstruációval távozik is a megtermékenyített petesejt, ha nem tud normálisan beágyazódni.
Két naponta duplázódik a hcg mennyisége, és akkor érdemes tesztet ismételni.
már régebben volt hasonló tesztünk ami végül kiderült, hogy negatív....sejtettük, hogy ez pozitív csak megerősítésre volt szükség így az első baba előtt...
arpo77 ha minden sikerült volna ennyi idős gyermekem lehetne mint te. Vigyáz a felségedre és dédelgesd, regyél meg mindent érte,hogy soha ne felejtse el a 9 hónapot és örökre a szivébe zárjon,hidd el ez neki nagyon sokat számit. Tovvábbi nagyon boldog napokat kívánok.
Gratulálok ezt az érzést nem lehet szavakba ölteni ,mert én csak tudom én is csináltam teszet és megjelent a két csik de én 21 év házasság után láttam ezt amit te most Mégegyszer nagyon sok örömet kívánok a babához és 8-9 hónap mulva megszületik a babád. Irjál időnként ,hogy mi van veletek. Vigyázz magadra. puszi.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.