Csatornába esett a telóm! Tudom még valaha használni? (tudásbázis kérdés)
:))))))))
Ezt vajon miért tetted?
Ha azonnal kivetted az aksiját, akkor még talán tudod használni.
Nekem május 1-én a tóba esett és mai napig használom.
Én kimostam a telóm úgy lassn 1 éve, elvittem szervizbe és valami ultrahangos kezelésnek vetették alá és azóta is működik rendesen. :-)
De tölteni semmiképp sem szabad.
Nekem egy pohàr vizbe esett bele a telefonom.
Mi nem szàritottuk hajszàritoval meg ilyesmik, csak egyszeruen szétszedtem, vàrtam egy napot, és utàna mintha semmi nem tortént volna.
Ki kell szárítani, és kutya baja sem lesz, remélhetőleg.
Én is ejtettem már bele mosdókagylóba, meg egyéb vizes helyekre. Ha szétszeded, és hagyod hogy kiszáradjon (akár 3-4 nap is lehet) nem lesz vele gond.
szia
nekem egyszer a wc-be esett bele. farzsebbe volt, és elfelejtettem :(
szétszedtem és kiraktam a tűző napra, meg hajszárítóval langyos levegővel fújtam előtte. utána ment tovább rendesen.
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt)
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?