Császármetszés után mikor használhatok feszesítő krémet vagy összehúzó bugyit? (tudásbázis)
Császár után a lányomnak két hétre kellett a has szorító, mert nagy maradt a hasa, csak 10 kilót hízott, hat hónapra vissza nyerte az induló súlyát, szoptat is még mindig.
Tudjátok a has szorító (egy körbe gumírozott bugyi volt) az kell annak is aki hízott, ha használják a felesleges hájat is eltünteti onnét, ő két hónapig használta, meg csak testápolót.
Azoknak is javaslom akik CSAK fogyni szeretnének, most tél van nem is feltűnő a több ruházat, vagy gyógyszertárba kapható gumis szorító kötésnek való pólya, az is megteszi, és olcsó, körbe tekerni a has tájékon szorosan, meg teszi hatását már két hét múlva is.
Nekem párom "elvárja" hogy vissza szerezzem a régi alakom, és 50kg ig meg se álljak, de ez érthető. Mert szerintem ha az ember valakit megszeret, azt kívülről belülről szereti. És az épp olyan, mint ha megismersz egy kedves valakit, beleszeretsz és idővel bunkó lesz. Akkor nyilván kiábrándulsz. Meg ez szerintem igényesség kérdése. Ha nem ad magára a másik, én azt szűröm le, hogy nem akar tetszeni nekem.
De ez oda vissza megy nálunk. Ő is figyel a külsejére, bárhová el tudok vele menni büszkén.
Amúgy engem ösztönöz, hogy elmondja, hogy hol van még fölösleg. Segít nem beletörődni, hogy nem megy lejjebb :)
De ez az én véleményem. Lehet hogy ezzel csak mi vagyunk így.
De a legfontosabb tényleg az, hogy jól érezd magad.
Nekem mindkét császár után már a 6. hétre a normál állapotában volt a hasam, de mondjuk én nem híztam magamra egy dekát sem. Az első császár után 7 hónappal kezdtem el tornázni. Most nem tudom mikor fogok tudni, mert érzékenyebb a hegem és a hasam.
Én erre szoktam mondani,h. nekem is járjon már valami. Ha már természetes úton nem tudtam szülni, legalább az alakom maradjon meg. :) Hiú vagyok. :)
Hát ilyenek vagyunk mi nők!:)
Az én párom azt mondja,hogy őt nem zavarja ez az 5kiló.....,de engem rohadtul,mert nem érzem magam jól a bőrömben és addig nem is fogok nyugodni,amíg le nem adom!
Köszönöm!
Nem hagyom magam,mert nem szeretném lecserélni a teljes ruhatáram!
nekem cél volt az is, hogy rámjöjjön a baba előtti farmerom.
valahogy egy párhetessel nem volt érkezésem elindulni magamnak ruhát vásárolni. a hasszorítóval pedig simán jó rám a naci. kényelmes.
ja, és tényleg tartja. vagyis most már nem számít, de az első hetekben sokat számított.
Nem,engem akkor pont nem érdekelt,hogy mekkora még a hasam,csak az,hogy végre felépüljek.
Tényleg minden mozdulat hogy tudott fájni:(
aha! értem. akkor nem hiúság miatt.
akkor viszont nem bolondság, mert tényleg érzékeny, nem mer az ember nevetni, hapcizni,...
persze, hogy nem szabad. Nekem 8 hétig nem volt szabd, utána meg akartam de nem ment 1 se. szóval ha akarod ha nem csak fokozatosan tudod.
Összetartja? Mármint látszatilag kisebb a hasad?
szia!
én akkor kezdtem használni a hasszorítós bugyit, amikor hazajöttem a kórházból.
krém sima testápoló.