Családi pótlék intézése a kormányablaknál (beszélgetés)
6. gardengabi
2015. nov. 11. 11:01
Köszönöm, küldtem nekik ajánlott levelet, mert személyesen kicsit messze vannak. Most várok...
5. Timilight (válaszként erre: 1. - Gardengabi)
2015. nov. 8. 20:24
Nekem a nevem változott meg, én ajánlott levelet írtam a MÁK-nak, egy hét alatt elintézték a névváltozást. Viszont tényleg megcsinálják a kormányablaknál is a számlaszám átírást, ismerősöm is ott jelentette be. Szóval mind a két lehetőség él.
4. Channa*
2015. nov. 8. 19:04
Személyesen jobb az ilyet intézni, mert segíteni is tudnak, ha kell.
3. gardengabi
2015. nov. 8. 10:44
Na jó, ez egy kicsit kusza lett! Szóval... más fórumon kértem a segítséget, de nem jött válasz, próbáltam átmásolni, a gépem bekevert...de remélem azért érthető!Bocsi!
2. gardengabi
2015. nov. 8. 10:42
Illetve nyitottam, mert kiraktam máshová a kérdésem,Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni, ezért nem nyitnék új fórumot. Megszüntettem a bankszámlám, és postán szeretném kérni a csp.-t. A MÁK oldala azt írja, hogy a kormányablaknál lehet intézni. Viszont nem találok a kormányablaknál semmilyen infót. Ha valaki tudna segíteni, megköszönném. Esetleg azt is, hogy személyesen kell intézni, vagy ajánlott levélben is lehet? Köszönöm!
de se kép se hang!
1. gardengabi
2015. nov. 8. 10:41
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni, ezért nem nyitnék új fórumot. Megszüntettem a bankszámlám, és postán szeretném kérni a csp.-t. A MÁK oldala azt írja, hogy a kormányablaknál lehet intézni. Viszont nem találok a kormányablaknál semmilyen infót. Ha valaki tudna segíteni, megköszönném. Esetleg azt is, hogy személyesen kell intézni, vagy ajánlott levélben is lehet? Köszönöm!