"Csajszibarack-Kommandó" (beszélgetés)
Sziasztok!
Eddig még itt nem jelentkeztem, de én is megyek ám a találkozóra:-)))))
Sziasztok lányok!
Sajna nem vagyok jobban, most is 38 fokos lázam van. Feküdni se bírok, de sokáig fellenni se.
Szép napot nektek!
Sziasztok Csajszik!
Durva napom volt ma, úgy el vagyok fáradva.
Még csak most tapasztaltam ezt az új titkos naplózást. Nem rossz ötlet, lehet én is áttérek, nem szeretek így képeket feltölteni, hogy bárki láthatja.
semmit!:(
Hogy állítok pl hátteret?
én is Téged Flóci, meg gondolom a többiek is :)
Viszont a jelölésedet még mindig nem látom.... :)
Na várj, nekem ez még nagyon új, de asszem most már megvagy te is :) Amúgy sztem én is áttitkosulok :DHa akar,olvashat bárki INNEN :))
És köszönöm az elfogadásokat :* Annyira imádlak benneteket :D (apró tavaszi érzelemkitörés :) )
Én jelentkeztem mindenhova :D Fórumba, naplókba. Csajok, ugye visszajeleztek? :D :)))
Na, majd jövök még. Futok egyet :D
Sziasztok csajok!
Mennyi újítás egy napra... Eltűnik a hátterem, titkosított naplók... Kicsik sok(K) ez nekem:)
Egyébként beteg vagyok,megyek is pihikélni, később jövök.
Nagy cupp mindenkinek
Szióka!
Neked kell a titkos naplóra kattintanod és ott kérned olvasási jogot,amit a naplótulajdonos tud vissza igazolni,hogy megkaphatod...és onnantól válik olvashatóvá!
Sziasztok! Köszi a tagságot :-* :-)))
Én is indítottam titkos naplót, és én is csak beköszöntem, de légyszi-légyszi a tiéteket hadd olvassam! Itt asszem mindenkit olvasok és aki csinált titkos naplót, az engedélyezzen már engem, hacsak nem gyűlöl :-) Vagy hogy megy ez?