Csábítás (beszélgetés)
" A hű asszonyt mindenki tiszteli és csodálja, de vannak szerény természetű nők akik nem tartanak igényt a csodálatra "
Stabl
" Sohasem csal Ámor hálójába olyant, aki nem kíván maga is belehullni "
Plautus
Szia Zizi! Hastánccal próbálkoztál már? Egy sejtelmes fátyol, érzéki csípőmozdulatok.. ;) Nekem ez nagyon bevált!
Szia! A férjem névnapjára vettem magamnak egy nővérke jelmezt, és este úgy nyitottam ajtót... Hónapokig emlegette:) Életemben először csináltam ilyet, tehát abszolút meglepi volt. Nemcsak a szexuális életnek tesz jót az ilyen meglepi, hanem a kapcsolat egészének is.
Szijjjjjja!Nekem ne mondd azt,hogy nem hagyhatod el,állj a sarkadra!Ott vannak a szüleid akik tuti segítenek anyagilag!Rengetegen vannak szarabb helyzetben mint te,ráadásul a te szüleid nem csórok,már boccs!A munkát megértem,mert nehéz találni,de tudod mit?ilyen faszinak a segítségére nem szorulnék mint Ő!Pasi?ki van dobva,elég volt belőle,engem ne idegeljen!Szexszel nem lehet egy pasit büntetni,marhaság,és röhejes!Ha kell neki elmegy máshová,vagy....állj elé,és konkrétan mondd meg neki,mi a stájsz,mit gondol lopod te a napot mellette?így akarsz élni?erre van szükséged?nekem nem,ezért dobtam ki!remélem nem sértődsz meg!
Elég nehéz, de az érzelmek mindig győznek. Amúgy rendes, meg aranyos, csak ez a játékszenvedély nem kellene.
Komolyan kérdezem....ebben a kapcsolatban hogy tudsz élni???? Jah, szereted is...ez meg milyen már?
Szia Meli!
Igen, még mindig a régi dolog, de azóta már vészesebb. Sajna nem hagyhatom el, mert ő tart el, én meg nappalis vagyok a fősulin, és így a diákmunkából nem tudok megélni. Ja meg szeretem is.
Veled mizu? Pasid?
Ja és már ez a 3. nap,h nincs szex. Büntiben van!
ez tipikus férfi "szokás"!Mi mindig rágyújtottunk,és beszélgettünk egy csomót utána!
Hello Lizikém!hogy vagy?Még mindig ez a probléma?Miért hagyod már?Szexelne vele a franc,ha ilyen!áááh
Nekem az esne jól ha ő gondolkodna ilyen dolgokon nem pedig én,leginkább nekem kéne vissza belebolondulni...
Nahát...nem csak az én párom ekkora seggfej?annyi különbséggel hogy ő szex után bealszik...
Milyen váratlan dologra gondoltál?
Nekem is jól jönne 1-2 tipp,h végre leszakadjon a számítógépről és észrevegye,h itt vagyok én is. A szex az nem jó,mert miután végeztünk pár perc és már a gép előtt is van.
Ez igaz, nem szabad, hogy "megszokjon", csinálj néha valami váratlan dolgot is.
Amúgy attól még, hogy felveszel egy rucit, attól még maradhat szerelem.
Mindennap új kihívás, mindennap tudunk valami újat mutatni magunkból -legalábbis, aki ügyes- amivel még jobban magunkban bolondítjuk.
Is Is. Szeret, sőtt csak nem mutatja ki.
Mert szeretném érezni is hogy szeret, és ne csak üres szavai legyenek.
A ruci nem jó. Azt szeretném ha szerelmes maradna.
Most lesz egy éve, hogy összejöttünk, és szeretném meglepni valamivel, ami belémbolondítja még jobban.:D
újra vagy még jobban? miért?
Ettől még nem szeret bele. Gondolom a kiíró nem is erre gondolt!
Belekeverni valamit az italába.
Fel kell venni valami szexi rucit.....és ejteni kell el lightos táncot:)
Sziasztok
Tudtok nekem egy két tanácsot adni hogy tudnám újra elcsábítani a barátom, hogy még jobban belémszeressen?:D