COVID-19 teszt otthonra. Használta már valaki ? (beszélgetős fórum)
A férjemnek vannak krónikus betegségei, néha megy kórházba, vizsgálatra. Attól fél, hogy ott összeszedheti a COVID-ot. Ő szeretne ilyen tesztet venni, hátha már átesett a fertőzésen.
Én optimista és pozitív gondolkodású vagyok, ezért nyugodt is. :)
Ha régebben ment át rajtad vagy nem volt "nagy" immunválaszod (tüneted sem volt), elképzelhető, hogy nem lesz antitested.
Ettől még ha érdekel és megteheted, vegyél, maximum negatív lesz. :)
Nekem másfajtával van tapasztalatom, azzal megbízhatóan lehetett követni a betegség lefolyását. A korai antitest megjelenésétől a csak IgG pozitivitásig. (Voltak tünetek.)
A használata egyébként nagyon egyszerű. Vegyél, ha megnyugtat (szerintem)!
Mi munkahelyen csináltunk ilyen tesztet.
Akik átestek igazoltan a betegségen, pl én, azoknak pozitív lett, IgG-re. Tavak év végén voltam beteg.
Illetve lett még egy valaki, aki novemberben “taknyolt”, de kihúzta otthon PCR teszt nélkül, neki is pozitív lett az IgG-re.
Én használtam. Ősszel sorozatban voltunk betegek, légúti tünetekkel. Egyszer a munkahelyi szobatársam is koronás volt.
Negatív lett ez a teszt is. Sima bölcsis kórság volt ezek szerint az összes megbetegedésünk, amit a gyerek hozott haza.
(A főnököm is csodálkozott. Jó sokat voltam táppénzen, ő nem engedett vissza normális időben dolgozni...)
Kicsit utána kerestem/olvastam ennek a tesztnek. Lehet olcsóbb, hasonló tesztet kapni. IgG és IgM.
Amit leírnak róluk, hogy végülis egyik nyújt biztos információt, mert bármi előfordulhat.
Valójában még a laboratóriumi tesztek is adhatnak fals eredményt.
Abszolút bizonyosságot csak a tüneteket produkáló betegeken végzett teszt nyújt - szerintem.
Biosynex Autotest Covid–19 gyorsteszt
A Biosynex Autotest Covid–19-teszt megmutatja, a szervezet találkozott-e már a koronavírus kórokozójával és vannak-e ellene antitestjei.
Az eszköz egy csepp ujjbegyvérből tíz perc alatt kimutatja, hogy az illető átesett-e a betegségen.
A gyorsteszt a tünetek jelentkezésétől számított ötödik-hatodik naptól képes eredményt produkálni.
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Használta már valaki az ovulációs tesztet jóstesztnek? Mik a tapasztalatok?
- A Covid-19 tesztelés nagyon kellemetlen?
- Covid-19 tesztelés vélemények
- A gyermek nemét megállapító teszt! Hallott valaki róla? Esetleg használta?
- Valaki használta már a david sst es+10 tesztet?