Comb belsején megjelenő striák. (beszélgetős fórum)
Hát férfiaknál problémás a terhesség,bár ki tudja...
Azért írtam a cuccost,mert írta,hogy nem hízott,nem is terhes(mivel nem nő).Bár ha jobban belegondolok a futástól lehet,hogy annyira megnőtt a combja.
Nem tudom,nem ismerek ilyen szereket névről,csak ex-gyúrós ismerőseim mondták,meg látni rajtuk:).
De nem fogalmaztam pontosan:).
Szóval azokon jönnek ki a csíkok,akik szedik a cuccot,az edzést meg hanyagolják,így meghíznak tőle,mint a vágási malac:).Ha ez sem igaz,akkor gőzöm sincs,hogy mitől striásodik ki egy férfi(ha nem hízik).
LOL! Te aztán érted a dörgést.:D
Mondj már egy "tömegnövelő szert", vagy "komolyabb cuccot".:D
Vitamin és ásványi anyag hiány is lehet, mivel tuti nem egészséges a bőröd, ha nem "nőttél" hirtelen.
Rajtam is van egy pár, de nekem a karomon, mellemen... idővel elhalványul, alig észrevehető lesz!
Én nekem hízástól, fogyástól is megjelentek. Páromnak is vannak combtőnél, és térdén. Magas, vékony, túl hirtelen nőtt meg és nem bírta a bőre.
Paprika krémes tekercselés és jó rá, és infraszauna, na meg sok sport, hidratáló testápoló. Ha még a kialakulás folyamata van, akkor is jó testápolózni.
sziasztok!
nekem is van egy picike,de sok mindent nem lehet vele csinálni szerintem...:(
csatlakoznék 86osnak:D:D
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet eltüntetni a pattanások után megjelenő nem túl mély hegeket?V.kinek van tapasztalata?
- Arcon megjelenő szőrszálak.
- Arcon megjelenő pici piros pöttyök
- Ártalmas az egészségre a ruhásszekrényben folyton megjelenő por?
- Hogyan tüntethetem el az arcomon megjelenő kis szemölcsöket?
- Nem tudok belépni a gmail-embe, azt írja ki, hogy a jelszó nem jó, pedig 3 éve az. Hiába írom be az utána megjelenő betűhalmazt. Mi az oka?