Arcon megjelenő szőrszálak. (beszélgetős fórum)
A 4. hozzászólóval egyetértek.
Sajnos a sógornőmnél is ilyen tünetek voltak már huszon éves korában is. Kórházi kivizsgáláson minden beigazolódott, amit a 4. írt.
Menj, ha kell magánlaborba, (inkább feleslegesen) hogy tisztázzanak mindent.
Kívánom, hogy ne találjanak semmi bajt.
Azt nem írta, hogy hirtelen hízott meg.
Kevesebbet enni, többet mozogni, meg pár szál szálat néha-néha kitépni nem egyszerűbb, mint azonnal drága vizsgálatokra menni? Talán a nagy semmiért.
Nekem egy darab szőrszálam van az államon, ami időről időre felbukkan. A húszas éveiben jelent meg. Kitépem, ennyi.
Ha pár szál, és a ciklus rendben, felesleges orvoshoz menni. Ha a ciklus meg nincs rendben, akkor szőrszálak nélkül is irány a doki.
5 kiló felszedése teljesen normális, ha valaki leáll a sporttal, de megszokásból ugyanannyit eszik.
Inzulinrezisztencia tünete is lehet vagy a PCOS-é. Egy olyan laborcsomagra érdemes lenne "benevezni" amiben mind a kettőt kivizsgálják, a TSH - T3 - T4 hormonokkal együtt. Pláne ha nem csak az állon hanem más, szokatlan helyen is nőnek a szőrszálak.
Ha 5 kg feljönne (úgy, hogy nem eszem többet mint máskor) én megbolondulnék :D Mondjuk csak 162 cm vagyok és dupla annyi idős mint te.
Huszas éveim elején járó nő vagyok, már egy ideje figyelgettem, hogy itt-ott arcon/állon megjelenő szőrszálakat vettem észre magamon.
Ez másnál is előfordul? Vagy ez normális? Picit aggódok..hogy esetleg hormonális probléma lehet.
Neten próbáltam utána nézni, de konkrét választ nem kaptam a kérdésemre.
További ajánlott fórumok:
- Nőhetnek szőrszálak egy nő mellén?
- Comb belsején megjelenő striák.
- Hogyan lehet eltüntetni a pattanások után megjelenő nem túl mély hegeket?V.kinek van tapasztalata?
- Diane 35 a nem kívánt szőrszálak ellen? Használt valakinek, vagy tapasztalat?
- Gyantázás következménye: befelé nőtt szőrszálak, fekete pöttyök. Mi a megoldás, hogyan lehet megelőzni?
- Arcon megjelenő pici piros pöttyök