Szerintetek melyik a legjobb minőségű cigaretta dohány? (beszélgetés)
Mindig ugyanazt vettük.
Persze a dohányos elszívja azt is, ami éppen van.
Hát akkor jó. Nem akarod megérteni, hogy mit írok.
Nekem egyforma az ízük! Lehet, hogy te érezted a különbséget, de én nem érzem. Egyformán rossz az ízük, semmi közük a cigihez.
Napi 2 csomag dohány!? És éreztél különbséget a dohányok között?
Ha egyforma, azaz azonos lenne, akkor nem lenne különbség a színében, a finom vagy a durvábbra vágott mivoltában, a szagában/illatában és a finánclábak mennyiségében.
Én úgy töltöttem, hogy az e célra használt tálcán szétterítettem a dohányt, fellazítottam és kiszedegettem a finánclábakat. Utána egy jól záródó fémdobozban tároltam tovább a dohányt, hogy ne száradjon ki addig sem, míg betöltöm. Napi 2-3 csomag dohányt töltöttem kettőnknek, általában két és felet. Őrület.
Ma már nem mernék rá megesküdni, de amikor dohányoztam, akkor azt mondtam volna, hogy pedig igenis eltérnek ízben.
Az biztos, ha Anyuéból csórtam még régebben Plovdivot vagy pláne Porti-t, az édeskésnek tűnt.
A hüvelyt már vagy 2 éve betiltották.
Igen, valami ilyen dátumra emlékeztem...
Nem lehet kapni mentolos hüvelyt, mert kivonták a forgalomból. Cigi még van.
Próbáltam több féle dohányt, de nekem mind egyforma. Persze, van amelyik erősebb, de ízre...
Így igaz ! Mi a francnak szívni ?
Ezt mondom én is 30 éve ...amúgy mi is kék LD-t szívunk. Nekem már olyan rossz a gyári ,hogy nem is veszek . Mentolos cigit szoktam havonta egyszer,az úgy ahogy jó. Kár ,hogy beszüntetik.
Ahogy te tévedsz. Egyáltalán nem egyformák a dohányok.
Hogy mentolos vagy sem, az meg egyéni kérdés, lehet kapni mentolos cigihüvelyt is, és akkor abba töltöd.
Amikor én elkezdtem cigizni, a Románc volt a menő, de arról átváltottam a mezítlábas Szimfire, aztán kényelemből a szűrősre. Arról később a szofira, de csakis a barnára.
Anyám sokáig a Plovdiv cigit szívta, aztán valamelyik olcsóbb kék Mall-t talán, de amikor egy éjszaka négykézláb találta magát a lakásban, egy leesett szálat keresve, rájött, hogy alighanem függővé vált :D és az elfüstölt pénzre is tekintettel, fogta magát és leszokott.
Tyű, pedig az rohadt erős volt. :D
A kékmulti úgy ahogy, de az ára már régebben is jóval eltêrt a többitől. Drága ciginek számított, egy zöld szofi mellett. Ami akkor volt 265 ft, amikor én kezdtem cigizni.
További ajánlott fórumok:
- Összejönnétek dohányos emberrel, ha ti utáljátok a cigarettát?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Melyik a legjobb minőségű magnézium pezsgőtabletta?
- Vízipipa- szerintetek melyik a legjobb minőségű dohány (melasz)?
- Mostanában melyik nagydobozos cigarettadohány a legolcsóbb?
- Melyik a Magyarországon kapható legjobb minőségű tetra jellegű pelenka?