Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Chili con carné, avagy chili hússal recept

Chili con carné, avagy chili hússal recept

Elkészítési idő 120 perc

A Chili con carné, avagy chili hússal hozzávalói:
vöröshagyma (1db)
fokhagyma (2fej)
bab
darált marhahús (250g) paradicsom (konzerv)
leveskocka (1db)
kukorica (konzerv)
chili


A Chili con carné, avagy chili hússal elkészítési módja:
A leveskockából alaplevet készítek, mialatt apró darabra vágok 1db vöröshagymát és 2 fej fokhagymát. Kevés olajban meg kell dinsztelni vöröshagymát és fokhagymát, amikor már "üvegessé" dinsztelődött hozzá adom a darált marhahúst. Addig főzöm a húst, ameddig fehér színűvé nem válik, majd utána hozzá adom az elkészült alaplevet, a lecsepegtetett babot, a konzerv paradicsomot és a chilit.1-1,5óráig főzöm addig, amíg a bab meg nem puhul.10perceként rá kell nézni!A legvégén kell csak hozzá adni a kukoricát:)

Optimális esetben a babot előtte félnapig áztatni kell!


Kategória: Egytálételek receptjei


A chili con carné, avagy chili hússal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook