Ceglédiek csevegjünk (beszélgetés)
Sziasztok! :)
Magánrendeléses nőgyógyászt keresek én is, kit ajánlotok? És hogy rendel az illető? illetve mennyibe kerül egy vizsgálat? gyógyszer felírás?
előre is köszönöm!
Szép estét!
Köszi a választ! Azt hiszem őt választom én is, már kértem is időpontot. Telefonba is nagyon normális volt, időpontot is igyekezett minél előbbre adni :))
Sajnos nálam csak az elhalt terhességemet állapította meg UH-gal, de akkor is kedves volt.
Esetleg röviden el tudod mondani, hogyan zajlott nála a terhesgondozás (hányszor kellett menni, hova, mennyiért) Nem ceglédi lakos voltam eddig és eléggé nehéz infot szereznem. Előre is köszi!
Dr Bihal Gabriella
Nála jobbat nem tudok.Kedves,közvetlen,minden kérdésre készségesen válaszol,lelkiismeretes és nem mellesleg nagyon jó szakember.Én csak jót tudok róla mondani.Az 1.terhességemnél csak UH-ra jártam hozzá,a másodiknál már ő volt a fogadott orvosom.
Sziasztok! Ismét itt vagyok, végre babát várok újra. Ismét feltenném a kérdésem, tudna-e valaki jó nőgyógyászt ajánlani, aki normális, válaszol a kérdéseimre, nem mogorva (ha már fizetek elvárom, hogy ne legyen egy mufurc), jó szakember és nem néz hülyének, hogy nagyon aggódó típus vagyok (volt egy missed abom és féltem ezt a terhességet is).
Tudom mindenkinek más a megítélése, de minél többet hallok annál jobban le tudom szűkíteni a kört. Előre is köszi a válaszokat!
Köszi a segítséget, Kopár is a listámon van, Nyilas Gábor azért választanám, mert nagyon normális volt velem a műtét (missed ab) előtt, a többi doki csak annyit mondott, hogy gyakran megesik, és még szülök 4 gyereket is...
Én ceglédre járok suliba,meg a kórházba gyakorlatra.
A Kopárt ajánlom és a Deákit is.A többi is jó,de nekem ők a szimpatikusabbak és emberibbek.
Sziasztok! Nem tudom, hogy jár-e erre valaki. Ismeri valaki a dr Nyilas Gábort? Esetleg normális nőgyógyászt tudna valaki mondani???
Gratulálok és jó egészséget nektek,sok tejcsit!
Pont ma nèztem idökèpen,hogy még a jövö hét elején lesz höség és utánna hülni fog az idö,pedig pont jöv.hétvègèn megyünk haza nyaralni.mi jól vagyunk juli.6-án megszületett a kislányom. nagyon tündèri kislány és egész nap alszik :) csak enni kel fel.
Én is olvasgatok,de ritkán jutok ide...Remélem mindenki jól van és élvezi a nyarat!Talán nem sokáig lesz hőség...
Sziasztok!Sehol senki?Tündi miújság van veletek?Lányok?Áron?
Szia:)Időnként fel szoktam nézni ide is.Történt velünk ez-az,dolgoztam is,de újra itthon vagyok sajna.
Szia! Remélem még olvasol itt,kíváncsi vagyok mi van veletek!Ha gondolod írj priviben!
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Olyan emberkéket keresek akiknek a nagy posta utcában lévő baba-bizományiban volt gyerek holmijuk a bezárás alatt és nem lettek kifizetve. Velem együtt....
Valaki nem tudna nekem segíteni,hogy mennyit kér fogadott orvosként a Kopár?
Úgy látom a Zsuzsi kilépett a Hoxáról hacsak más néven újra nem regisztrált.
Szia Rencsi!
Már nagyon haldoklik ez a fórum,de néha azért be-be nézek nosztalgiázni:D
Bár sok minden nem nagyon történt mostanában.
Sziasztok! Hova tűtnt Tárnokzsuzsanna? Tudja valaki? Üdv.
Sziasztok. Van itt még valaki?
Még,ha csak a farka fagyna le....
Nem baj,majd a nyári szünetre ideér :))
Sziasztok!Szerintem a hétvégén a mikulás jön,a nyuszinak lefagy a farka...
Mi már elkezdtük. Igaz, csak lassan haladunk,azért mi is tartunk a fagyoktól még :)
Szia!Bár már ott tartanánk,hogy a méhek döngicsélnek...Egyenlőre a hideg visszatér a jövő hétende remélem utána már lehet kertészkedni :)))
Halihó!
Itt a tavasz és döngicsélnek a méhek :)
Sziasztok!Köszönjük,igen nagy volt az öröm amikor kiderült :)
Én is gratulálok!Jó egészséget kívánok nektek!Nálam is hasonló a felállás csak a lány a legnagyobb...
A két fiú után akkor most nagy az öröm :)
Köszönjük.kislány lesz a bèbi.1,5hete voltam a 20hetes Uh-on ès akkor mondták elöször biztosra,hogy nincs kukac :) nagyon örültünk. :)
További ajánlott fórumok: