Carom recept

A Carom hozzávalói:
8 cl piros szőlőlé
2 cl grapefruitlé
4 cl maracujaszirup
1 cl citromlé
2 cl kávétejszín
ananászszelet
cseresznye
menta


A Carom elkészítési módja:
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gyümölcsleveket, a szirupot és a kávétejszínt. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Ezután a gyümölcsökkel és a mentával díszítjük.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A carom elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook