Candidával muszáj orvoshoz menni? Ti mentetek minden esetben? (beszélgetés)
Elég baj, van olyan amelyik Candida gombát is tartalmaz...
Gombás betegségre nem való gomba.
Joghurtot inkább!
A kefirben gombák vannak.
Az élőflórás joghurtban pedig jótékony baktériumok!
Enni és kenni :)
Canesten után próbáld meg esetleg egy hétig natúr élóflórás joghurtot a hüvelybe juttatni. Én fecskendővel szoktam, így mélyebbre is jut.
Helyreáll a hüvely flóra.
az a baj hogy a páromnak viszont van tunete. ésmost is bezélni akartam vele rola, mondtam menjen patikába vegyen olajat addig mig nem rendel az orvosom, és persze "jajj hagyjuk már m,ajd elmulikk , ne problémázzak"
életembe először látom őt seg-g-fejnek
Teafaolajat hogyan kell használni?
Én egyszer srandon szedtem össze valamit és jó volt rá a Canesten, de azt is hallottam hogy sokszor csak elnyomja a tüneteket és igen hamarosan vissza is térnek!
igen ez lehet egy megoldás, de felhívnám a figyelmed, hogy azonnal vegyél ne egy hanem két dobozzal, egy dobozban 3kúp van, és az nem szokott elég lenni a tartós gyógyuláshoz, enyhíti a tüneteket eltűnik a 3kúp után de 1hét és újra baj van...
A dokim mindig 6napos kúrát szokott felírni... egyébként a leírásban is benne van, ha nem elég újabb kúra, de ne várd ki, inkább szépen használj végig 6 kúpot
Addig ne éljetek nemi életet míg mind a ketten tuti rendben nem érzitek magatokat!
Elég logikátlan gondolkodás.
Te hiába kezeled ki magad, ha ő meg szépen mindig visszaadogatja Neked.
no de mik a tünetei?
ha pirosodás, pettyek... jó esetben elég lesz neki a krém, de alaposan, a krém hamar leviszi de ha már nem látszik akkor is kenje még napi többször még úgy 3napig
sajnos nálunk hasonló volt...
a candida megjelenése esetén nem elég csak egy valakit kezelni, hanem mind két felet kell...
elmegy dokihoz házidokihoz elmondja neked ez volt de nála is meg vannak a tünetek és adnak neki rá gyógyszert...
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- Feldagadt a szám, elmenjek vele orvoshoz?
- Hová forduljak Candidával?
- Volt már olyan, hogy időpontra mentetek orvoshoz, de elutasították, hogy kezelnek?
- Calici vírust mivel lehet itthon gyógyítani? Muszáj orvoshoz mennem?
- Ha ügyeletes orvos látja el a gyereket, a gyermekorvoshoz muszáj utána kimenni?