Candida és staphylococcus aureus (beszélgetés)
sajnos nem lehet nálunk kapni
külföldről berendelhető egy ehhez hasonló vakcina
Kedves pimpinkin!
Molnárné Biró Erzsébet- Egészségfarm.... Keress rá a neten és vedd fel Vele a kapcsolatot. Én voltam Nála, nem baba, más miatt. Biorezonanciás méréssel megállapítják a Candida mértékét a szervezetedben és elmondják mit ehetsz, és mi tilos. Kőkemény diéta, de elmondta, a babavárásban nagy szerepe van ennek a fránya gombának. Nagyon makacs, hiába tartod a diétát, ha bűnözöl (abból eszel ami tilos), újraéleszted. Erzsike segít, tudod Vele tartani a kapcsolatot személyesen, telefonon vagy e-mailen is.
Egyébként tudom ajánlani Mindenkinek a candida mértékének vizsgálatát, mert szinte minden betegség alapja. A szigorú diéta mellett észrevétlenül szünnek meg a kellemetlen tünetek, betegségek.
Én voltam vizsgálaton, nem bántam meg. Érdemes foglalkozni magunkkal, odafigyelve azt enni, ami a szervezetünknek jó.
Szia!
Van itt hoxa-n egy fórum: Ex-Candidások tapasztalatai. Nézz be oda, ők elmesélik Neked a gyógyulás titkát! Nem lesz egyszerű, de meg lehet csinálni! Kezdd el a diétát (párodnak se ártana egy kicsit) és a baba projektet halasszátok kb 1 évig. Diéta, méregtelenítés alatt ne ess teherbe, mert a babának adnád át a méreganyagokat! Járhatsz bármilyen orvoshoz, de egyik sem fog tudni meggyógyítani, csak a diéta, ez tapasztalat.
neten megtalálod a diéta lényegét
a gomba a cukrot zabálja, azon él...tehát azt teljesen ki kell iktatni, ez az alap
diéta..
A candidát csak belülről lehet kiirtani, kenceficékkel nem
Köszönöm, hogy írtál! A baktériumokkal küzdök évek óta és a baba miatt szeretném ha eltűnnének végre.
írtad ezt a diétát. Hogyan kell csiánálni? Megcsiálántattam az inzulint az rendben van!
A Candida gomba. A St.aureus meg gennykeltő baktérium.
A fertőző forrás esetetekben mi lehet?
Sziasztok!
hosszú évek óta küzdök a témában is megjelőlt két baktériummal (a candida és a staphylococcus aureus )
A féjrelmmel kisbabát tervezünk, de félek hogy valami baja lesz tekintettel a baktériumokra.
Már mindent kipróbáltam(antibiotikum, kúp, krém) az orvosom azt mondja hogy nem kell izgulni, egészséges lesz a gyermek, de csak nem jó ha baktériumokkal teli szervezetben fejlődik!? Ha van tapasztalat ez ügyben kérlek osszátok meg! Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Mit főztél ma? Receptek candidásoknak.
- Én és a Candida
- Inzulin-rezisztencia, Candida, hormonzavarok és fogyás
- Segítség, P2 a szűrés eredményem, candida gyanús vagyok...
- Mutatott már ki valakinek a torokváladek tenyésztés staphylococcus baktériumot?
- Kapott-e már valakinek a gyermeke, vagy saját maga staphylococcust szülészeten?