Buta férfiak? (beszélgetés)
azért elég nagy csoport vizsgálata kell ahhoz, h egy ilyen kutatási eredményt publikálhassanak, és azt senki nem állítja, méga kutatók sem, h ez minden esetben valós külömbség adott ffi és adott nő között.
Olyan határozottan, ahogy azt teszed, azért nem különíthető el egymástól a készség és a logika.
Amúgy meg, ahhoz, h ki miben lesz jó kell egy veleszületett dolog is. Az adottság, a képesség. Ha az nincs meg, akkor.... A készség fejleszthető, ezzel együtt a logika is. Viszont, ha nekem nincs meg az a képességem, adottságom, vagy legalábbis alacsony határa van annak, h fejleszthető legyen a logikai készségem, akkor az Isten se csinál belőlem soha matematikust, vagy akár csak mérnök embert, közgazdászt, stb....
Ha vizsgáltak, akkor pedig feljelentem őket, mert a tudom nélkül tették!!!!
:DDD
Azzal nincs bajom, ha jobbak valamiben, annyi nekik is jár. :) Csak a logika olyan fogalom, ami sokkal több, mint hogy valaki érti a matekot vagy sem, ezért kezdtem el vitázni ezzel a dologgal. Nem készségekről beszéltem, az megint egy naaaaaaaaaaaagy téma lenne. :))
A felmérésekről/statisztikákról alkotott véleményemet pedig már leírtam: nem lehet általános érvényű egyik sem, mert engem nem vizsgáltak/kérdeztek meg. Tehát az eredmény fals. :)))
na jó, az egy fajta logika - csak az életben nagyjából semmire nem mennek vele. Az élethez másfajta logika kell.
Az áfát én is ki tudom számolni, pedig csak egy kis nyelvész vagyok - na, mondjuk ahhoz is kell logika, de azt mindig elfelejtik :)
Tudom, írtam is utána. :) Szerencsére ez nem logika kérdése volt - illetve kettőtöknek szántam, csak a te írásodra ment válaszként.
Na, mindegy. :)
Mire gondolsz? Milyen terület az, ami ezt igazolja?
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről?
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról?
- Mi vonzza a férfiakat náluk jóval idősebb nőkhöz?