Bűnöztél? Mi lett az eredménye? (beszélgetés)
Én már egy hete bűnözök... eredmény plus 1.4 kg :(, és rossz lelkiismeret, de még rosszabbul is érzem magam, nem érte meg.
Tegnap.Este egy nagy doboz krémtúróval.Erdeménye?
Gyomorfájás és lelkifurdalás
csajok!!Kicsit elavult a fórum,de bűnöztem....az előbb megettem egy fél tábla milkát.Jajj nekem,nagyon fúr a lelkim..Mitévő legyek???
egyszer az iskolában az ebédlőben elcsentem egy narancsot
nem mehettem ki szünetben, bent kellett ülnöm a teremben és nem beszélhettem senkivel, a tanárnéni figyelt, hogy betartom e
bünözni többféleképp lehet, Te ezt hogy érted??
köszike:)
valamelyest atkins diéta és norbi keveréke..meg mozgás:)remélem a sok ami még rajtam van az is lemegy:) te is fogyizol adri vagy csak érdekel a téma?:)
gratulálok a minuszokhoz,milyen diétával sikerült?
igen, ma megettem egy kokuszos müzliszeletet..
de semmi változás.. ugyanugy minusz 7 kilóval zártam ezt a januári hónapot. összesen: minusz 38 kiló:) megy ez:) csak lassan na:D
A sullyal én is bünöztem,de másban nem.Nem jó az.
Tavaly karácsonykor felszedtem kilenc !!! kilót, de nem bánom!
Imádok enni :-)
Alig várom az idei karácsonyt, juhéjjjj
sajnos igen... de hát nyaralás alatt nehéz megállni... hogy mi lett az eredménye? szinte a diéta feladása, mert ugyanott vagyok, mint amikor elkezdtem :-(
Nem, hál Isten. Most stabil az akaratom.
Nem akarok, mert különben visszajönne az a 6 kiló, amit kínkeservesen leadtam!
Bűnözés az túlzás. Kissebb vétség. Olcsóbban megúsztam, mint amire számítottam.
még nem került rá sor de kitudja
-* diéta-* diéta-* diéta-* diéta-* diéta-* diéta
Hát... a bűnözésből nem gazdagodtam meg.
De a munkából se!!!
=iszonyú béna vagyok, mi?
-* diéta-* diéta-* diéta-* diéta-* diéta-* diéta
Többnyire birom a szabályokat.... általában előre megfontolt szándékkal szoktam bűnözni.Akkor megbeszélem magammal, hogy ezt most lehet, utána majd szépen leadom.Általában hétvégén egyszer tartok ilyet.Persze ez nem azt jelenti, hogy olyankor telezabálom magam sütivel. A soron következő abűnöm gesztenyepüré lesz.Vettem a TESCO-ban diétásat és diétás tejszinhabot. Kb.15 gr. szénhidrát van egy adagban.
A pluszdekák a "béltartalom" (nemtom szebben mondani) miatt vannak, nem? Ha most vigyázol, holnapra jóváteheted!
Nem érzem magam olyan jól, kicsit inkább furán. A lalkemnek rossz, mert a testem nem ad látható nyomot a bűnözés után, vagyis nem vagyok hízékony alkat, de néha a torkomba visszajönnek bizonyos ételek, úgyhogy ezután még megfontoltabb leszek.
Én ugy bűnöztem , hogy vettem egy narancsprést és több kiló narancs levét ittam. De nem jött vissza semmi. És néha mellette nyomtam egy kis zöldségturmixot , amit felhígítottam a levével hogy lötyi legyen belőle. De az sem vetett vissza. Nekem 2 napig nem ment le semmi, de aztán megindult mint a lavina.
A következmény itt is meglett +dekák formájában!
Van egy ropibankos játékunk és abban a bűnözés büntetéssel jár. Ezért nem bűnözök. Vagy inkább csak nagyon ritkán :-)
Te mióta bírod, hogy nem bűnözöl? Minden tiszteletem a tiéd, én nem vagyok ilyen erős. Tegnapi bűnözésem eredménye +30 deka!(De mától igyekszm jó kislány lenni, és visszakapaszkodni a lejtőn!)
Igen én most *zok, tavaly az Atkinset csináltam, de azt vettem észre, hogy néha-néha egy kis +szénhidrát még segített is a fogyásban.
Ebben gyökerezik a bűn pszichológiája, ha egyszer megteszed és nem jár következménnyel, akkor megteszed újra :-)
És már el is indultál a lejtőn. Persze minden ember hibázik ;-)
Most konkrétan a * diétára gondolsz? Mert oda kategorizáltad a topikot.
Arra lennék kíváncsi, hogy itt csupa aszkéta van, vagy rajtam kívül más is meginog néha? Jó lenne tudni, minek mi lesz a következménye? Lehet, hogy nem is olyan vészes, és akkor megéri?
További ajánlott fórumok: