Budapesten hol tudok jó minőségű szülinapi tortát rendelni ésszerű áron? (tudásbázis kérdés)
ezt csak megerősíteni tudom: nagyon sokan tudnak otthon olyan tortákat készíteni, amit bármelyik profi cukrászda megirigyelhetne. :)
ráadásul ezek vélhetően jobb minőségű alapanyagokból is készülnek, normál tejszín a növényi tejszín helyett, stb.
az eredeti posztra reagálva pedig: elég nehéz lehet olyan tortát készíteni, ami mindenkinek megfelel, ha ennyi allergiás van a csoportban. először össze kellene gyűjteni, hogy konkrétan melyik gyerek mit nem ehet, és akkor abból valamit kihozni, ha van egyáltalán közös metszet:) (gondolom van gluténérzékeny, laktózérzékeny, tojásallergiás, meg olyan aki cukrot nem eszik stb stb... :)))
vannak amúgy cukrászdák, amik ilyen-olyan mentes sütiket készítenek, de ezek nem arról híresek, hogy olcsóak lennének.
Dehogy aggódok...
Szerintem kár kötekedni, a lényeg az volt, hogy akamilyen cukrászdás dobozba bele lehet tenni egy korrektül elkeszitett tortát, es a gondozónőnek eszébe se fog jutni hogy "kamu".
Mellesleg, hidd el, sokan tudnak otthon nem akarmilyen marcipanos, figuras stb gyerekeknek való tortákat kesziteni, a normal ar feléért, milliós infrastruktúra es ANTSZ engedely nelkül.
Egyvalamiben viszont igazad van, milliomos vagyok ;)
Aki életében evett már Szamos készítményt, vagy csak látott egyet is, az megmondja, ne aggódj...
De ha te olyat sütsz otthon, akkor valószínűleg cukrászda-hálózatod van és milliomos vagy...
Szia, nekem van egy ismerosom aki egyelore a sajat konyhajan belul, de eladasra/ajandekba is csinal gyonyoru tortakat, toredek aron a cukraszdaihoz kepest, es tenyleg nagyon szepeK.
Esetleg ha gondolod megkerdezhetem hogy van e kedve stb, es ha igen, megadom az elerhetoseget priviben :)
Szia, nekem van egy ismerosom aki egyelore a sajat konyhajan belul, de eladasra/ajandekba is csinal gyonyoru tortakat, toredek aron a cukraszdaihoz kepest, es tenyleg nagyon szepeK.
Esetleg ha gondolod megkerdezhetem hogy van e kedve stb, es ha igen, megadom az elerhetoseget priviben :)
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet Budapesten jó minőségű, de nem túl drága kismamaruhákat venni?
- Hol tudnék darabáron, jó minőségű színesceruzákat venni (Faber-Castell, Prismacolor) Budapesten?
- Csak Budapesten kapható gyógyszert lehet rendelni vidéki gyógyszertárba?
- Honnan lehet Budapesten madártejet rendelni?
- Hol kaphatnék Budapesten fiúnak jó minőségű ünneplő nadrágot?
- Nem tudja valaki, hogy Budapesten hol lehet venni testtekercselő fóliát? Rendelni nem szeretnék...