Botox kezelések (beszélgetés)
Én azt hallottam, hogy egy botox kezelés nem tart ugyebár örökké. Pár éven belül újabb kezelések kellenek, és a következő kezelés hatóideje nem tart annyi ideig mint az első kezelés, így szinte függővé teszik a pácienst a kezelések által, mert minden egyes kezelés között rövidül a hatóidő. Persze ezt csak hallottam, hogy ebből mi az igazság azt nem tudom :o)
Viszont van valami másik kezelés, amely során a saját véred egy bizonyos részét fecskendezik a bőr rétegeibe és állítólag az hatásosabb mint a botox, valami vámpír vagy nem tom milyen kezelésnek nevezik :o)
Ne haragudj,nm akarok beléd kötni,de azok amiket leírtál a pénzlehúzás meg a kuruzslás kategóriába tartoznak,de hogy eredményük nincs az tutifix.....igaz,nem tapasztalatból mondom ezt mert nekem még nem kell ránctalanítás ,de annyi marhaságot kitalálnak már a szépülni és főleg a FIATALODNI vágyók részére,hogy az már siralmas,az öregedéstöl mindenki fél a nők meg aztán pláne és ezt kihasználva fejik az embereket,közben meg ezeknek az "eljárásoknak"a többsége humbunk és hatástalan....
én annak híve vagyok,ha valakit annyira zavarnak a ráncai vagy annyira feltűnőek és nem esztétikusak,hogy az már tényleg zavaró,akkor komolyabb eszközökhöz nyúljon,mint pl pont a botoxinjekciózás vagy a ráncfelvarrás,szemhéjplasztika,ebészeti beavatkozások,esetleg lézer,vagy inkább semmihez.
Gondolom senkinek nincsen kedve a pénztárcájából százezreket kiszórni a semmiért.
ha meg nincs miből,akkor fogadja el inkább az ember a helyzetet,de az sokszor irtó nehéz vagy lehetetlen,tudom mert volt már néhány szépészeti beavatkozásom.
Mindenesetre ha egyszer oda jutok hogy ilyesféle fiatalító beavatkozásokra lesz szükségem,inkább éveket gyűjtögetek,ha kell forintonként,de mindenféle szélhámosságnak nem fogok bedőlni!
Szerintem nem erre gondolt a topic indító.
A "hegyibeszéd" nem tartozik sem a jó, sem a rossz tapasztalatok közé!
Ettől függetlenül engedtessék meg, hogy ami Neked felesleges, az még lehessen másnak fontos!
További ajánlott fórumok:
- Reiki és Attunement kezelések
- Milyen fogorvosi kezelések ingyenesek, ha a körzetihez megyek?
- Mik a tapasztalatok a gépi fiatalító kezeléseket illetően?
- Narancsbőr eltüntetéséhez milyen kezeléseket próbáltatok, milyen eredményekkel?
- Ha egy kisbabát kezelésekre kell vinni, mert letapadtak az izmai a kezén, van ingyenes kezelés?
- Hatásos kozmetikai kezelések - írj ha találtál ilyet!