Borzalmas ételek, avagy ereszkedjünk le a gasztronómiai pokol legmélyebb bugyraiba! (beszélgetés)
Vasárnapi menü Schmitt Pálnál
Paradicsomleves betűtésztával
Zsiványpecsenye gazdagon, tarhonya lezsírozva
Sajtós Pálacsinta
HagyMÁS OLívabogyó és Pálpusztai sajt
Diplomatapuding
Óriásbukta
Túrós tészta tejföllel, lecsóval! Az egész család ezt tolja nálunk!
A másik favoritom, amivel el tudok egy-két városit kergetni: nyers disznóbőr. Nyamm!
Nem tudom, pontosan mennyire nyers, hiszen perzselik, forrázák a disznót.
A vékonnya a kedvensem. Lekaparom a zsírt, picit sózom és tolom az arcomba!
Állítólag a dédnagyapám a zsíros kenyeret ette cukorral, az ecetes fejessalátát meg tejföllel...
De nagyanyám füstölt csülkös bableveshez rendszerint lekváros palacsintát nyomot - nem utána, közben!
Én szeretem a husit, de nem a vágóhidasat. Mi mindent (marhát, disznót, csirkét) magunknak vágunk. Soha nem undorodtam meg tőle. Már a mi állataink nem egy napfénymentes húsgyárban nőttek, hanem legeltek, kapirgáltak.
Nincs is jobb egy véres steak-nék!
Nekem az excsajom volt olyan, hogy nem akarat húst venni a szájába:):):)
Lehet, azóta már megszerette a magyaros ízeket:)
Nincs több pokoli sztori?
Pépes diétára fogtak a kórházban, szülés után.
Ez annyit jelentett, hogy minden nap kockaleves, valami zöldség és tésztaszerű izével, minden nap más színű és szagú, undorító ízű trutyi.
A színek a fosbarna- terepzöld színárnyalatok közt mozogtak.
A cukros kismamák már a harmadik napon kinevettek, hogy kést-villát is vittem ki, nem csak kanalat. A remény hal meg utoljára.
igen az is ismert :)
Most 7végén hallottam vmit, ami nagyon megtetszett, de már nem emléxek rá.... pedig akkor nagyon megmosolyogtam.
Az előbb csak nekem villant fel a szabályzat, vagy másnak is? Jó amúgy, mert pont sztorizni akartam, és elveszett az egész begépelt szöveg....
:DDDDDD
szép........
:DDD nem ismerted a "nagy fehér mikrofon" kifejezést? :))))
Jó rokon :))))
Na bazz mire leesett a nagy fehér XD
Amúgy ez a rokon olyan hogy BÁRMIT el tud adni. Csináltunk anno a tesómmal bodzaszörpöt, hát szar lett, nem volt elég édes. 100 forintért megvette literét és eladta 300ért.
En mar rengeteg eve nem eszek hust es hala Istennek meg vagyok !
Az emberek nem ertem hogy ehetnek iyen zagyvasagokat meg.
Beatles sracok egyszer azt mondtak hogy ha a vago hidaknak a falai uvegböl lennenek akkor majdnem mindenki vegeterarian lenne es menyire igazuk van ebben...
A kutyáim helyett a verebek ették meg,de esküszöm az előbb felfordult a gyomrom és esküszöm, amikor írtam tényleg "felolvastam a Vuk-ból" a klotyóban!
Ezt nem lehet szavakba önteni...
Uhh, köszi, éppen a tegnapi pizza maradékát falatoztam(volna).
Amúgy nem megdöbbentő, ha végiggondoljuk, felénk egy rokonom még a disznóbelet is el tudta adni 200ft/kg áron (kéz alatt, tisztítatlanul, tehát telljes tartalommal) a lent említett népcsoportnak. Ők valami pörköltfélét főznek belőle. Fúj milyen szaga lehet!
Anyám kissé naiv, az iskolában a konyhás megkérdezte tőle: Marikám, hétvégén vágunk egy malacot, hozzak valamit? Nos egy adott munkahelyen az emberek szívességi alapon verik át a másikat és egy-egy termék, aminek a láttán kifordulnál a sarki hentestől - így kéz alatt simán elkel.
A rosszul fűszerezett hurka és kolbász, valamint a csontban és zsírban eegen gazdag oldalas mellé Irénkénk ajánlotta anyámnak, potom 1000Ft/kiló áron ezt a "különlegességet" is...
Mire hazaértem, anyám "meglepetésel" várt...bár ő maga nem nagyon evett belőle, a reakciómra volt kíváncsi.
A cseplesz egy bonctani szakszó, a gyomrot borító hashártya a gyomor alsó részén lecsüngő vastag háló,amely a beleket hivatott védeni - ez az alapja ennek a borzalomnak.
Ez egy fűszeres, büdös, véres és gusztustalan egyben sült fasírtféle...
Az Alföldön ételként tartják számon a cigánkát amelyet úgy készítenek, hogy a kolbászhúst és a főtt májas-véres trutymót összekeverik megfűszerezik és belesomagolják a fent említett hájhálóba.
Én is az Alföldön élek, de ezek után fontolóra veszem a költözést de annyi szent, hogy a megis,merkedésem ezzel a hájas-májas képződménnyel mindenképpen arra sarkallt, hogy ÉN NE tartsam ételként számon ezt a
Nos, aki került már közelségbe sertéssel az tudja, hogy elég megimogatni vagy hozzáérni és olyan szagú lesz az ember tőle, hogy csak gázálarcban merik arconcsókolni.
Nos ez a kaja ugyanilyen büdös és amikor ez a hálóba töltött, erősen Alienre vagy egy placentára emlékeztető massza kóstolására sort kerítettem, bár esküszöm nem vagyok egy válogatós ember, tüstént a kutyáim elé vetettem az egész tepsit, úgy ahogy van - mejgegyzem Paradicsom, aki még a tökfőzeléket is úgy habzsolja, mint a csirkepörköltet inkább lemondott a vacsoráról a kertben röpdöső madarak javára.
Bendegúz egy unott pillantást vetett rá, megszagolta majd odébbállt az orrfacsaró bűzt megérezve.
Most elmegyek rókázni...majd jövök...
További ajánlott fórumok:
- 24 évesen borzalmas pattanások. Semmi nem segít.
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Az egész élet egy borzalmas visszaszámlálás?
- Senorita Szöszi! Nézi valaki? Ez valami borzalmas
- Védtelenül..: nincs borzalmasabb állat a Földön, mint az ember
- Árvíz, vihar, borzalmas szél és hideg...