BKV-nak érdemes panaszlevelet írni? (beszélgetés)
remelem, hogy a BKV csodbe megy vegleg, aztan hatha lesz helyette valami olcsobb...
MALEV-nal is az volt...
koszonom a valaszaokt.
x honappal ezelott levelezo kepzesre azt mondtak, hogy jar a diakbelet, es adtak is diakigazolvanyt az oktatasi intezmenyben. Nem egy BKV-s mondta. Erre ma szembejott egy ellenor a metrokijaratnal, es mondta, h ez nem ugy van, levelezos diakra nem jar diakbelret a BKV-ra, holott eddig ezt elfogaadtak, amikor kertek. mondom neki, hogy akkor engem felreinformaltak, es nem jogos a kovetelesuk, jo lenne ha kitanitanak az osszes dolgozot, hogy mindenki ugyanazt mondja. Az ellenor jol leszarta amit mondtam, csak mosolygott. adott egy 16.000ft -os csekket, vagy csereljem ki a diakberletemet egesz aru berletre, ami plusz 6ezer Ft plusz 2000 Ft buntetes. Nagyon felcsesztem magamat!!!!
Nem fogok 10ezer ft-ert berletet venni, megyek vissza bliccelni!! A diakberlet lehetosegenek orultem, mert azt mondtam, hogy annyit er kabe, azt meg kifizetem, ennel tobbet, NEM!!!!!
A fizetés és a bérlet ár arányában teljesen igazat adok Neked.
Egyébként szerintem nagyon sok ember "kényszerbliccelő".
én már írtam nekik két panaszlevelet is, mindkettőre válaszoltak.
Az elsőben elújságoltam nekik, hogy már fél éve bliccelek és nagyon drágának tartom a jegyek-bérletek árát. Erre nem emlékszem mit válaszoltak, de felajánlottak egy 10db-os jegytömböt, amit az Akácfa utcában átvehetek. De nem vettem át, ki tudja...
Később az új honlapjukat bíráltam, abban is az útvonaltervezőt, jó sz.r lett. Sokkal jobb volt a régi útvonaltervező. Arra is válaszoltak. Szóval sztem nyugodtan írj nekik, válaszolni tuti fognak. :)
tényleg!
mivel informáltak félre?
Én biztos, hogy nem fizetném be, és amikor megkeresnek közölném a tényállást. Vagy bemennék személyesen. A levéllel annyit fogsz érni, hogy kidobsz az ablakon x összeget.
De semmiképp ne hagyd, ki ne fizesd már!
Ha valóban helytelen információt kaptál, talán...
Akkor viszont pontosan nap, óra, perc, hely, stb. megnevezése... Ha nem adsz esélyt magadnak, akkor feladtad.
Viccelsz?
Nem.....
További ajánlott fórumok:
- ~~~dupla szólánc~~~ két szót kell írni, az ELSŐT az utolsó befejező betűjével a MÁSODIKAT az első utolsójával
- Szó-tag-lánc - az előző szó bármely szótagjával lehet kezdeni és minimum három szótagos szavakat kell írni
- Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell?
- Nehezített szólánc híres emberek neveivel, az utolsó két betűvel kell írni a következő nevet
- Összetett szavakat kell írni, amelyben mindkét szó értelmes és azonos betűvel kezdődik
- Hogyan kell a naplóba színes betűket írni?