Biztos biztosít a biztosító? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Biztos biztosít a biztosító?
Pár napja hallottam, hogy az oroszlános biztosító egy ambuláns műtétért kifizetett 100.000 Ft-ot. Na, én ezt tartom igazságtalannak abból a szempontból, hogy én a 2 hetes kórházi tartózkodásomért, ami nem az alapbetegségem miatt volt, nem kaptam meg, ami nekem jár!
S még nekik volt képük azt a levelet küldeni, hogy 20%-os felárral fizessem vissza a visszaigényelt adót! Itt megjegyzem, hogy egy petákot sem igényeltem vissza!
Vannak ilyenek is!:((
De azért azt se felejtsük el, hogy belőlünk keresnek százezreket, milliókat a bársonyszékben ülő biztosítós vezetők!:((
De ha nem fizettek eleve az asztmára, akkor miért kell többet fizetnem. Ezt még mindig nem értem. Azért, mert asztmás vagyok, az még nem jelentiu azt, hogy más betegségekkel összekapcsolható. Vagy akkor sem fizettek, ha a szél megáll bennem és bélcsavarodást kapok? Hiszen az is a levegővel függ össze?
Egy biztos: csak az egészségeseknek lehet kórházi ápolást kötni, mert ők úgysem kerülnmek be...a pénz meg a biztosítónál marad.
Nem szemét eljárás ez?
Nemhogy örülnének a biztosítók, hogy fizetek én többletet, csak kapjak én is vissza belőle valamennyit, ha bekerülök...s nem önszántamból!
Mónika!Kórházi Napi térítés minden biztosítónál van!
Tűz: ezért kell magasabb díjat fizetni, mert az asztma miatt gyengébb a szevezeted és így hajlamosabb vagy a betegségekre! A többi betegségre fizet, csak az asztmára nem. Én másik biztosítónál vagyunk és mi a Te esetedhez hasonlóan most fizettünk végtag amputációra, iga ez is zűrős volt,mert az gyfelem cukorbee és az orvos zárójelentésben azt írta, hogy ebből fakad az amputáció. Én vissaküldtem az ügyfelet hogy az orvos gondolja át, mert baleset miatt amputált. Átírta és fizettünk, mert zárjelentésre, orvosi indoklásra fizetünk!
A tanácsadó elmondott mindent. De akkor sem értem, hogy...de előbbi hozzászólásomban leírtam még egyszer!
Értem én, hogy csak így vállalják, de ha akkor sem...akkor miért?
Ezt valaki meg tudja nekem magyarázni?
én ugy tudom, h csak az ING-nél van ilyen biztosítás, mármint kórházi napidíjas.
sajnos a biztosítók úgy keverik a lapokat, ami nekik kedvező.
magasabb dijat azért kell fizetni, m ők igy csak igy vállalnak be nem egészséges embert.
de a szerződés leirja mire vállalnak kockázatot. meg a tanácsadónak ez kötelessége lenne elmondani.
Azért fizetsz magasabb díjat mert bizonyos betegségekre hajlamosabb vagy az asztma miatt, nagyobb a kockázat nálad. Az én kislányom is asztmás.
A biztosítók közül kettőnek is oroszlánja van. Én is egy ilyennél dolgozom, igaz most 4 hónapos kicsikémmel vagyok itthon.
Akkor talán Te tudsz nekem érdemben mondani valamit: ha a meglévő betegségem miatt amúgy sem fizetnek, ha miatta kerülök kórházba, akkor miért kell még magasabb összeget fiztenem érte? Vagyis: magasabbat fizessek, ha már úgysem kapok majd pénzt?!
Nem titok, de csak felsőruházatként említeném...amit oroszlán "véd".
Engem ki véd?
:)
Nálunk sorra zárnak be az üzletek, és mindnek a helyén bank és biztosító nyílik. Ők tudják csak kifizetni a borsos bérleti díjat.
Én is fizettem egy nagy biztosítónak, most derült ki, hogy többet fizetek be, mint amennyit majd visszakapok. Most 3 hónapja nem fizetek egy petákot sem......
Ugrás a teljes írásra: Biztos biztosít a biztosító?
További ajánlott fórumok:
- Axa biztosító reál hozam kiszámítása
- Kisállat biztosításánál milyen papírokat kell beküldeni a biztosítóhoz?
- Ha a férj meghal és nagy összegű kölcsönt vett fel amit a biztosító nem fizet azt a feleség is a törlesztést "örökli" vagy csak a gyerekei?
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?
- Császármetszés esetén fizet a biztosító?
- Felmondott lakásbiztosítás ellenére számlát küldhet a biztosító?