Bio-kakaó (Carobos magtej) recept





Alapanyag:
• 1/4 l mandulatej / rizstej / tönkölytej
• 1 evk. szentjánoskenyér por (CAROB-por)
Édesítő:
• 1 evk. agavészirup / juharszirup, rizsmaláta, maltex, hőkezeletlen méz, stb.
Ízesítő:
• késhegynyi Bourbon vanília
A Bio-kakaó (Carobos magtej) elkészítési módja:
A magtejet a CAROB-porral, a juharsziruppal és a Bourbon vaníliával tegyük a turmixgépbe, jól keverjük össze.
Azonnal fogyasztható, kiváló reggeli ital.
Nem tartalmazza a kakaó nemkívánatos anyagait.
Váltáskor -, hogy a gyerek ne vegye észre - egy kissé jobban lehet édesíteni.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: apokrif, 2007. júl. 18. 12:35
A bio-kakaó (carobos magtej) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.