Bikini vonalat mivel szőrtelenítsem?Tippek? (beszélgetés)
nekem rossz helyen vannak anyajegyeim, a gyanta ttuti nem menne
Hova jársz kozmihoz, nem pesti vagy véletlenül, én épp keresek egy kozmetikust aki teljes intimet csinál. Bár kicsit parázok, mert még ilyenen nem voltam.
Hát ez az. Gyantázni 3 hetente kell. Nekem fekete a szőröm, és már másnap látszanak a fekete pöttyök, de borotválni még 2 nap múlva sem lehet.
Hát, változó, de olyan 3 naponta, vagy 2.
De nekem eleve akármivel csinálom, minden szőröm, a hajam is iszonyat gyorsan nő. :)
De már a G.-nek extra kíméletesei vannak, régebben használtam krémet, de annak az érzékeny bőrnek nagyon nem tesz jót, nálam legalábbis.
Milyen sűrűn kell borotválnod?
szerintem jó minőségű borotva a tuti módszer, a G..lette-nek vannak szuper női borotvái, a kérm irritálhat...
gyanta vagy szőrtelenítő krém
:-)) Nehogy már fájdalomcsillapító kelljen egy gyantázáshoz??
Nyugodj meg, nem fogsz belehalni, viszont idővel hozzászoksz, a szőrszálak meggyengülnek, kopnak.
Nekem a kozmetikusom csinálja, lábra, karra papiros, hónaljra és teljes intimre azt a melegítős kenegetős fajtát, de hogy konkrétan milyen azt nem tudom. Van amikor csokis, máskor aloe verás. Egyébként magamnak én sem bírnám megcsinálni.
esetleg a hideg gyanta nem jobb rá? mert akkor inkább azzal csinálnám
gyantával. Ki kell fesziteni a bőrt, és nem legyen túl hosszú a szőrmók.
A fájdalmat nem bírom.:(
Párszor legyantáztam, de majd' bele haltam.
Lehet valamivel csillapítani a fájdalmat?
Te milyen gyantát használsz?
neogranormon, alkohol, teafaolaj..
Másik típusú gyanta, v.színűleg érzékeny a bőröd.
sokat dörzsölöm, kikopik egy idő után...
Miért nem bírod? Manapság már rengeteg féle gyanta van ilyen-olyan problémás bőrre, allergiára, stb. A borotva *zart sem ér, másnap már látszanak a pöttyök. Én a gyantával 3 hétig elvagyok, és már egész szépen ki is kopott. Mondjuk évek óta nyúzom, úgyhogy ideje.
Ha gyantázás után csak langyos vízzel zuhanyzol és behintőporozod,akkor nem pattog ki!
előtte hintőporozd be, nekem bevált
próbáltam gyantával, de utána nagyon kipattogtam,mit lehetne tenni ellene?
Csakis gyantával,nem pörsen ki,sokáig szép sima marad és nem erősíti a szőrt,mint a borotva!
bocsi nekem a szörtelenitö krém van nem jol olvastam
Én se az epilálást se a gyantát nem bírom ott.:(
Marad a borotva, de utálom...
gyanta. nem fáj annyira mint az epilálás és tovább tart :)
További ajánlott fórumok: